Arnold Schwarzenegger dezvăluie trecutul nazist al tatălui său într-un apel la unitate / VIDEO
Data publicării:
Actorul american Arnold Schwarzenegger a dezvăluit duminică, fără să precizeze exact acest lucru, trecutul nazist al tatălui său într-un emoţionant apel la unitatea adresat americanilor după violenţele de la Capitoliu, pe care le-a apreciat ca o tentativă de lovitură de stat pusă la cale de preşedintele Donald Trump.  

Într-o înregistrare video publicată şi pe Twitter, fostul guvernator republican al Californiei, care s-a născut în Austria în 1947, a făcut o comparaţie între asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi "Noaptea de cristal" din Germania anului 1938, noaptea pogromului când naziştii au devastat case şi magazine deţinute de evrei.


"Miercuri, a fost Ziua de cristal aici, în Statele Unite", a spus el, cu aer grav, aşezat la biroul său. "Geamurile sparte au cele ale Capitoliului", a adăugat Arnold Schwarzenegger.

"Am crescut înconjurat de oameni înfrânţi care beau pentru a-şi uita vinovăţia de a fi participat la cel mai rău regim din istorie", a povestit interpretul lui Conan Barbarul şi Terminatorului. "Nu am împărtăşit niciodată acest lucru în public, dar tatăl meu venea beat acasă, o dată sau de două ori pe săptămână, ţipa, ne bătea şi o speria pe mama", a adăugat el.

 

Fostul culturist nu a spus explicit că tatăl său a fost nazist şi a adăugat că nu îl învinovăţeşte într-adevăr de acest lucru, deoarece "tatăl meu, ca şi vecinii noştri, au fost înşelaţi de minciuni şi ştiu până unde poate merge genul acesta de minciuni", notează Agerpres. 

"Preşedintele Trump a încercat să răstoarne rezultatul unor alegeri, şi alegeri corecte. El a încercat o lovitură de stat înşelând oamenii cu minciunile lui", a continuat Arnold Schwarzenegger, al cărui mesaj a devenit repede viral.

"Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi", a mai spus el. "Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter", a ţinut să adauge actorul american. 
 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: International
Tagurile articolului: Arnold Schwarzenegger  nazist  tata 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel