Arnold Schwarzenegger, mesaj VIDEO pentru poporul rus: "îi sacrifică pe acei soldaţi tineri pentru ambiţiile lor"
Data publicării:
Actorul şi politicianul americano-austriac Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus pentru "a-i spune adevărul despre războiul din Ucraina" într-o înregistrare video publicată joi pe reţelele de socializare, în care starul hollywoodian a denunţat "propaganda şi dezinformarea" Kremlinului.

Schwarzenegger le-a spus ruşilor ''adevărul'' şi i-a cerut lui Putin să oprească războiul din Ucraina

"Ştiu că guvernul vostru v-a spus că este un război pentru denazificarea Ucrainei. Denazificarea Ucrainei? Nu este adevărat", a declarat fostul guvernator al statului California, care a adăugat că are "doar afecţiune şi respect pentru poporul din Rusia" în acest videoclip cu o durată de peste nouă minute şi cu subtitrare în limba rusă.

 

Adresându-se de asemenea soldaţilor ruşi, Arnold Schwarzenegger a relatat şi povestea de viaţă a tatălui său, soldat în Germania nazistă în Al Doilea Război Mondial, care a fost "inflamat de minciunile guvernului german". El a povestit şi felul în care tatăl lui a revenit apoi în ţară după asediul de la Leningrad ca un om "doborât fizic şi mental", nu doar din cauza fragmentelor de gloanţe care l-au atins, ci mai ales din cauza vinovăţiei pe care o resimţea.

„ Pentru soldații ruși care văd acest mesaj, știți deja mult din adevărul pe care l-am spus. L-ați văzut cu ochii voștri. Acesta nu este războiul pentru apărarea Rusiei la care au luat parte bunicii sau străbunicii voștri. Acesta este un război ilegal ”, a transmis Arnold Schwarzenegger.

"Nu vreau ca şi voi să vă simţiţi doborâţi ca tatăl meu", a mai spus starul hollywoodian.

 

 

Protagonistul francizei "Terminator" le-a transmis apoi un mesaj "celor aflaţi la putere la Kremlin", întrebându-i de ce "îi sacrifică pe acei soldaţi tineri pentru ambiţiile lor".

La jumătatea zilei de joi, înregistrarea video publicată de Arnold Schwarzenegger adunase deja mai multe milioane de vizualizări.

Celebrul actor i-a transmis şi un mesaj lui Vladimir Putin: "Tu ai început acest război. Tu eşti cel care poartă acest război. Tu poţi să opreşti acest război".

Arnold Schwarzenegger şi-a încheiat videoclipul cu un mesaj de sprijin adresat cetăţenilor ruşi care au manifestat împotriva războiului pe străzile mai multor oraşe din Rusia.

"Lumea a văzut curajul vostru. Ştim că aţi suportat consecinţele curajului vostru (..) Sunteţi noii mei eroi şi aveţi forţa lui Iuri Petrovici Vlasov", a declarat starul hollywoodian, referindu-se la campionul sovietic la haltere pe care Arnold Schwarzenegger l-a întâlnit în tinereţe, notează Agerpres.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Arnold Schwarzenegger  putin  război  rusia 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel