Astrogramă PAȘTE 2022. Sfaturi de la astre pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT
Data publicării:
Horoscop. Anul acesta avem o astrogramă specială pe 24 aprilie. 

De când am devenit astrolog, în fiecare an am vrut să văd cum arată astrograma zilei în care sărbătorim Învierea Domnului/Paștele. Și cum această sărbătoare se schimbă de la an la an, vă dați seama că am avut destule hărți de analizat. 

Acum sunt și mai curioasă. Pentru că după doi ani de pandemie și câteva luni de război, sufletul nostru este și mai avid după acceptare, vindecare și speranță. 

24 aprilie 2022. De data aceasta, Soarele se află în Taur. Deci este cazul să vedem cu toții momentul într-un mod mai practic. Adică, da, avem Învierea Domnului, dar noi cum îi putem urma exemplul? Ce anume să facem? Mai ales că avem atâtea preocupări financiare. Toți vobesc despre o viitoare criză alimentară/financiară. 

Luna se află în semnul Vărsătorului. Simțim că nu mai putem funcționa ca până acum și că trebuie să schimbăm ceva. Exact ce nu îi place Taurului de care vorbeam mai sus. Cu alte cuvinte, trecem printr-o tensiune, luptă între ce simțim și ce facem. 

Careul dintre Mercur și Saturn vine cu frustrări, dubii, momente de nesiguranță, tendința de a critica în mod excesiv și momente în care ne vom pune întrebări legate de propria moralitate. Adică, din cauza neajunsurilor și supărărilor, este posibil să uităm că suntem oamenii cu toții și să aruncăm cu pietre. După care să ne victimizăm la greu și să nu ne acceptăm greșeala. 

Oarecum, în 2022, chiar avem un aspect provocator care numai post nu ne ajută să ținem. 

Vestea bună este că astrele ne oferă o scăpare: Stelliumul din Pești. Adică Venus, Marte, Jupiter și Neptun. Sperăm din tot sufletul să existe Dumnezeu, o forță, un spirit. Ceva mai presus de noi. Până și cei atei sau agnostici se vor uita spre cer și își vor dori să fie ceva acolo. 

Concluzia: Astrele ne arată că trebuie să acceptăm că nu avem controlul suprem al vieții. Și că smerenia ne face oameni. Că așa ne acceptăm vulnerabilitatea și putem învia. 

M-am uitat să văd cum trăiește fiecare zodie/ascendent aceste zile. Mai jos aveți câteva detalii. 

Berbec/Ascendent în Berbec

În casa a 12-a, ai patru planete: Venus, Marte, Jupiter, Neptun. Deci Paștele de anul acesta vine cu numeroase revelații legate de viața ta spirituală, de greșelile din trecut, de unele suferințe pe care poate le-ai încapsulat, de pierderile suferite, dar și cu nevoia de a spune o rugăciune. Nu neapărat cum ai fost învățat la orele de religie, ci așa cum sufletul tău simte. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrograma  horoscop  paste 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel