Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Sanda Ionescu explică în ce fel ne influențează intrarea lui Pluton în Vărsător, un eveniment astral rar, care va avea impact pe o perioadă lungă de timp: „Vor fi reforme monetare, economice, religioase și spirituale de statut și chiar drepturile umane”

„Această perioada este una foarte transformatoare la nivel colectiv, plină de surprize dar și de echilibru.  Mesajul cerului este: Pune mâna și fă ceva, a venit timpul timpului să fii conștient, fiind aspecte dure. Aceste aspecte dure vin împreună cu daruri divine prin energia Nunții Cosmice ce a avut loc pe 23 martie, împreună cu intrarea lui Pluton în Vărsător, Nuntă Cosmică ce a durat până pe 26 martie, ce ne-a îndemnat să îmbrățișăm Iubirea Cosmică, Iubirea Sacră. Așa cum am spus mai sus, din 23 martie, Pluton a intrat în Vărsător.  Micuțul planetoid nu a mai fost sub acest semn din 1781, mai precis de 242 de ani , asta însemnând că în secolele IX și XX, noi nu ne-am confruntat cu acest aspect ținând cont de faptul că Pluton a fost descoperit în 1930. Astfel încât, acest aspect este unul surpriză pentru întreaga umanitate contemporană. Ca să înțeleg acest aspect, m-am dus în ciclicitatea istorică.

-        1054 a avut loc marea schismă între creștinismul apusean și cel bizantin, creștinismul a fost împărțit între ortodoxie și catolicism. De aici tragem concluzia că impactul acestui aspect în cazul acesta, 969 de ani, este valabil și în zilele noastre .

-        1215 s-a promulgat “ Magna Charta” prin care s-au promulgat primele drepturi ale cetățeanului. Pe baza ei, în 1789, Napoleon Bonaparte a promulgat “Drepturile omului și ale cetățeanului“.

-        1314 Ordinul Templier a fost suprimat, iar o mare parte din Cavalerii Templieri împreună cu Marele Maestru al ordinului Jacque De Molay au fost arși pe rug la ordinul regelui Filip cel Frumos, schimbând sistemul de valori financiare.

-        1783 să încheiat războiul de independența al Statelor Unite ale Americii ce a adus reforma economică, socială și politică, având loc “ Tratatul de la Versaille“ ce a adus schimbări constituționale și juridică pe baza cărora funcționăm și azi.

-        1789 este un an cu impact masiv în istoria modernă. A vut loc Revoluția Franceză, condusă de Napoleon Bonaparte, în care Sistemul Feudal a fost exterminat .

-   În dată de 26 august 1789 a avut loc la Versaille promulgarea “Drepturile Omului și ale Cetățeanului“, acest document a influențat Convenția Europeană din 1950, fiind folosit și în America Latină.


Concluzie:

Acest aspect va aduce schimbări masive ce vor influență sute de generații de acum înainte. Vor fi reforme monetare, economice, religioase și spirituale de statut și chiar drepturile umane.

Deocamdată vom avea un making of al acestui aspect deoarece de pe 11 iunie 2023 va retrograda înapoi în Capricorn, însă din 21 ianuarie 2024, va avea mers direct în semnul Vărsătorului, aducând resetari mondiale timp de 20 de ani, fiind un aspect revoluționar de trezire și conștientizare profundă, ne cere să ne punem centura de siguranță.

În sfârșit, după 7 luni în care Marte a stat sub semnul Gemenilor, un aspect mai impulsiv, plin de dinamică și agresivitate, Marte se mută din 25 martie sub un semn zodiacal mai liniștit, și anume în Rac. Vom acționa cu nevoie de susținere, asta pentru că sub acest semn este în cădere, este indicat să cerem ajutor. Nu mai suntem atât de activi energetici, obținând mai greu ce ne dorim. Acest aspect aduce delăsare, pasivitate, fragilitate și un fel de “ lasă-mă să te las“. Avem focus mai mult pe familie, suntem mai protectori și simțim că în cadrul familiei este ritmul nostru natural”, a explicat astrologul Sanda Ionescu pentru Spectacola. 

           

Cum influențează sectorul financiar

 

„Din punct de vedere profesional, avem dorința de reînnoire și da, este un aspect bun dacă dorim să ne schimbăm locul de muncă. Acest aspect aduce de asemenea frici, paranoia, capricii, toate astea afectându-ne sănătatea.

Un alt aspect important al acestei perioade este întâlnirea lui Uranus cu dispozitorul sau, unde se află de ceva ani, și anume marea întâlnire cu Venus. Ambele planete vor fi sub semnul Taurului într-un orb perfect în dată de 30 martie.

 Ce aduce acest aspect: Prosperitate financiară, idei nonconformiste și chiar un nonconformism social, de asemenea vine cu armonie și vom putea întâlni oameni de calitate și loiali, aduce valori relevante, chiar luxuriante accentuând tot odată senzualitatea feminină.

Această perioada este una dinamică ce ne îndeamnă la respect universal, la armonie, iubire și conștientizare”, a mai spus astrologul. 

 

 

Eveniment astrologic 

 

După succesul evenimentului astrologic din 2022, care a avut loc în București, la care au luat parte nume sonore din lumea astrologiei, Sanda Ionescu, astrolog conferențiar, pornește într-un turneu național, alături de cei mai renumiți astrologi ai momentului, profesori universitari, conferențiari și autori a mai multor studii de specialitate.

 

 

Turneu în mai multe orașe

Astrologii Sanda Ionescu, Ion Hristescu și Camelia Patrascanu organizează un turneu al evenimentului astrologic în Cluj, Oradea și Brașov. Producător General și Tour Manager al evenimentului este Florin Ionescu.

 

„Un eveniment care își propune să prezinte informații prețioase, care să ajute la înțelegerea acestei perioade importante a planetei. Răspunsuri la cele mai importante întrebări: Care sunt soluțiile? Cine suntem? Ce avem de făcut. Evenimentul se adresează atât astrologilor și pasionaților de astrologie, cât și oricărei persoane interesate de evoluție și de înțelegerea sensurilor. Este un eveniment dedicat OAMENILOR”, se arată în comunicatul evenimentului. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  pluton  sanda ionescu  Varsator 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”
pixel