Astrologul Daniela Simulescu, AVERTISMENT pentru 10 şi 11 noiembrie: "Aveţi grijă la cuvinte!"
Zilele de 10 şi 11 noiembrie  vin încărcate de evenimente astrologice destul de neplăcute, care vor pune greutate pe cuvintele noastre, în special când implică planeta comunicării, Mercur. 

Cu o conjuncţie Marte - Mercur, ambele în Scorpion, apoi careu Mercur - Saturn şi careu Marte - Saturn, ne putem aştepta la momente tensionate, frustrări care ies la suprafaţă şi vorbe grele. Astrologul Daniela Simulescu transmite un avertisment pentru a ne ajuta să gestionăm aceste zile dificile.

 
„Vreau să vorbim despre nişte aspecte care marchează săptămâna 8 - 14 noiembrie. Dacă vreţi, un fel de emisiune - avertisment, o avertizare, o pregătire. De ce? Pentru că pe 10 şi pe 11 noiembrie avem câteva aspecte de care îmi este puţin teamă. Nu vă speriaţi că cine ştie ce se întâmplă. Doar vă dau nişte previziuni.

Despre ce este vorba? Vorbim, în primul rând, de Mercur şi Marte. Mercur şi Marte se află în Scorpion, iar pe 10 şi 11 noiembrie fac nişte aspecte foarte neplăcute. În acele zile ne vom confrunta cu foarte multe frustrări personale. Dar în primă fază, le vom vedea în evenimentele din jurul nostru, le vom proiecta. Şi pe dinăuntru vom trece printr-un roller coaster de emoţii, de tensiuni.

Principalul cuvânt al zilelor respective este frustrarea, dup care: neajunsul, neputinţa, invidia, oftica. Toate chestiile astea care ne fac să fim găunoşi pe dinăuntru şi ele apar pentru că am ţinut ceva înăuntru, pentru că nu am vindecat şi vin oameni care să ne tensioneze şi dintr-o dată explodăm.

Marte conjuncţie cu Mercur în Scorpion

Pe 10 noiembrie, Mercur face o conjuncţie cu Marte. Luăm  planeta comunicării (Mercur) şi luăm planta acţiunii şi a agresivităţii (Marte) - acestea două sunt în Scorpion şi se întâlnesc. Asta se întâmplă în dimineaţa zilei de 10 noiembrie. Ce înseamnă? Că vom fi foarte arţăgoşi, vom avea cuvinte foarte acide, replici tăioase, vom fi ironici, sarcastici, cinici. Suntem mânaţi să spunem lucrurilor pe nume, dar într-un mod foarte negativist”, spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef ASTROSENS. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 09 noi 2021, 11:03

Captură video Youtube/ Sunrise

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Tudor Chirila și Andreea Esca, facebook, colaj foto

Tudor Chirilă a recunoscut. Artistul a fost îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO