Astrologul Valeriu Panoiu, horoscop pentru luna martie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Astrologul Valeriu Panoiu vine cu noi vești pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Valeriu Panoiu a dezvăluit cu ce noi provocări și schimbări vine luna martie pentru zodii.

„Luna Martie poate fi considerată luna impulsurilor venite din interior sau putem să o botezăm luna motivațiilor interioare, care ne conduce la decizii.”, spune  astrologul Valeriu Panoiu, în cadrul unui videoclip postat pe Youtube.

Berbec
Sunt extrem de sociabili și sunt în rolul de avocați, apărători, sar în apărarea cuiva. Ei simt nevoia să protejeze oamenii, să-și protejeze familia, copiii. Pot să lupte și pentru anumite drepturi, să ia apărarea cuiva în fața șefului, să înceapă un scandal pentru o decizie. Sunt foarte buni aliați și nu pot să tacă, vor spune tot ceea ce au de spus, mai ales dacă este vorba de o nedreptate.


Taur
În prima parte a lunii sunt bine aspectați, li se pot aduce inclusiv invitații din partea unor persoane influente, de rang înalt. Ei sunt destul de susținuți, sunt promovați, chemați și se bucură de favoritisme. Este un context foarte bun pentru ei, vorbim de merite personale pe care cineva în sfârșit le recunoaște.


Gemeni
Ei sunt ființe raționale, vor explicații logice. La logica lor se adaugă puțină intuiție, ei în martie reușesc să-și condimenteze viața cu ceva, le vine o idee, le vin tot felul de gânduri în cap. Sunt puși pe șotii, gânduri de schimbare. Vorbim despre încolțirea unor planuri. Gemenii capătă o altă perspectivă, iau în calcul ceva la care nu s-au gândit până acum. 


Rac
Eclipsa s-ar putea să îi obosească, să îi destabilizeze, să le dea niște simptome, să se lase cu anumite boli, pentru că ei trec prin niște transformări de natură interioară. De aceea s-ar putea să simtă să doarmă mai mult, să consulte un medic, dar pot fi alarme false. Eclipsa îi ajută să-și găsească un loc sau niște rădăcini.


Leu
Există multe lucruri pe care ei nu le-au văzut până acum, iar acum devin conștienți. E o lună în care nu se pot ascunde de alții și nu se mai pot minți nici pe ei. Sunt puși în fața unor situații pe care nu le mai pot tolera. Leii sunt nativii poate care trebuie să ia cele mai drastice decizii. Pot renunța la anumite parteneriate sau să-și stabilească niște reguli clare de funcționare.


Fecioară
E o lună în care pot să întâlnească oameni noi, interesanți, pot veni cu propuneri de revigorare a relației. Pot să planifice o vacanță, e o lună în care trebuie să facă o nebunie. Nu iubesc rutina și fac tot ce pot pentru a avea experiențe. Vor să-și trăiască viața, să se conecteze cu oamenii din culturi diferite. 


Balanță
Trebuie să simtă multă încredere în forțele proprii, ele reușesc să ajungă la concluzia că tot ele fac singure lucrurile și nu au nevoie de un asociat. Pot trăi experiențe care să le dea încredere și curaj. Au nevoie de inspirație, de aceea trebuie să se expună la tot felul de stimuli. 


Scorpion
Este o zodie încărcată de atracție. Se cere multă mișcare, contact cu natura, au nevoie de condiție fizică, se pot îndrăgosti de ei înșiși, vom vedea Scorpioni narcisiști, nu au nevoie de confirmări, se laudă singuri. Corpul e foarte important pentru ei. Pot simți și atracții cu persoane din jurul rol, dacă sunt singuri. 


Săgetător
Ei sunt prinși în niște jocuri de familie, sunt la mijloc între niște disensiuni și trebuie să împace două tabere. Au tendința de a-i aduce pe alții la masa discuției, de a aplana conflicte, încearcă să găsească o rezolvare. Caută soluții pentru niște situații tensionate, sunt negociatori.


Capricorn
Sunt motivați să învețe, este o lună în care își pot da seama că le lipsește o diplomă. De această aprobare pe care trebuie să o primească depinde viitorul lor, iar ei trebuie să identifice această lipsă.


Vărsător
Trăiesc mult mai repede ceva ce credeau că se întâmplă cine știe când. În primele săptămâni ale lunii au multă energie, s-ar putea să-și recapete starea de vitalitate care le este specifică. Au alt tonus, o energie vie și de materializare, ei trebuie să facă lucruri. 


Pești
Ca ceva să înceapă, ceva trebuie să se termine. Trebuie să învețe să închidă vechi capitole, trebuie să înțeleagă că altfel nu pot clădi ceva noi, de exemplu într-o relație. Un viitor corect se construiește pe un trecut în care ai făcut pace, trebuie să închidă toate ușile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel