„Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”
Marina Almășan și-a dat frâu liber sentimentelor și emoțiilor și ne-a dezvăluit cum s-a produs despărțirea de Victor Socaciu.

Marina Almășan a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News, unde și-a deschis sufletul și a abordat mai mult subiecte emoționale din viața personală. Îndrăgita prezentatoare de la TVR a trăit o poveste de dragoste ca în filme alături de Victor Socaciu, cei doi fiind cuplul ideal în ochii tuturor. Rodul dragostei a fost reprezentat de băiatul acestora, tot Victor, care le-a completat și mai mult relația. Cu toate acestea, când nimeni nu se aștepta la asta, cei doi aveau să-și anunțe divorțul, spre durerea și tristețea vedetei, care a suferit foarte mult timp în acea perioadă. Despre ce s-a întâmplat, de fapt, atunci, dar și despre cum a luat naștere cartea „Ceasul iubirii...cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, ne-a povestit chiar Marina Almășan.

„Din toate cele 16 cărți ale mele a fost cea care s-a scris cel mai dificil, din punct de vedere emoțional. Am simțit nevoia să-mi aștern cei 16 ani petrecuți alături de Victor și ca pe o descărcare a unor emoții pe care le-am ținut foarte mult timp după mine. Eu am avut o căsnicie foarte frumoasă cu el, exceptând ultima perioadă care m-a marcat mult, Victor tocmai avusese transplantul de rinichi și devenise alt om, în urma acelui transplant. Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră.”, ne-a declarat Marina Almășan în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

VEZI și: Alimentul pe care Marina Almășan nu-l consumă niciodată: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”. Cum se menține în formă

„Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”

„Am simțit nevoia să scriu această carte pentru faptul că timp de aproape 11 ani care se scurseseră de la despărțirea noastră, eu foarte supărată fiind pe felul în care aceasta avusese loc, am refuzat să mai vorbesc cu Victor, să mai păstrez legătura cu el, considerând astfel în sinea mea că-l pedepsesc pentru felul în care a ales să pună punct căsniciei noastre. Neavând preț de 11 ani niciun contact cu el, deși veneau semne din exterior, de la prietenii noștri comuni, că Victor ar regreta, nu știu cât era adevărat, poate era. Atunci am simțit nevoia, eu tot gândindu-mă că va veni momentul în care noi vom vorbi și-mi va spune și el ce are de spus, o să-i spun și eu, și m-a luat prin surprindere moartea lui, deși când am citit în presă că s-a îmbolnăvit de Covid, mă gândeam că această boală îi va fi fatală și îi va afecta foarte tare starea de sănătate.

Am scris atunci această carte în care am refulat toate emoțiile pe care le-am ținut ascunse, am avut regrete că noi nu am comunicat, nu am apucat să ne spunem lucruri, atunci am povestit eu celor din jur puține lucruri dintre noi doi, fără a pune accent pe ultima perioadă mai tristă.

Lumea nu înțelesese. Aveam o căsnicie perfectă, eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea, deodată auzi că divorțează. S-a născut greu cartea, cu lacrimi, am scris-o destul de repede. El s-a dus în decembrie, în ianuarie m-am apucat de carte, iar în mai am lansat-o, s-a scris repede.”, ne-a mai spus Marina Almășan.

Citește și: Marina Almășan, cadoul de suflet primit de la Victor Socaciu: „A fost un moment emoționant. I-a răvășit amintiri dintr-o îndepărtată copilărie...”

Urmărește aici întreaga emisiune:

Data: 13 mai 2023, 11:17
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  marina almasan  moarte  relatie  victor socaciu 

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...