Au apărut imagini interzise de la prima nuntă nebună a lui Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex
Data publicării:
Au apărut imagini interzise de la prima nuntă a lui Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex.

Miercuri a ieșit la iveală o informație legată de Meghan Markle.

Revista Lecturas aduce la lumină fotografiile de la "nunta nebună" a lui Meghan cu primul ei soț, producătorul Trevor Engelson, pe o plajă din Jamaica, în septembrie 2011. Imaginile devin deosebit de relevante deoarece, conform publicației, ea întotdeauna a vrut să le ascundă.

O nuntă care a fost foarte diferită de cea pe care a celebrat-o, acum șapte ani, cu Harry. În acea primă ocazie, a durat patru zile și, conform revistei, a fost cu mult alcool și chiar marijuana.

Meghan Markle și primul ei soț s-a întâlnit într-un bar din Hollywood în 2004 și deja erau împreună de șapte ani când au decis să facă marele pas spre căsătorie. Și au făcut-o la un complex de lux în timpul unui weekend "epic". De exemplu, Meghan a oferit invitaților săi un... kit de cadouri cu suveniruri și marijuana, scrie revista.

Cu toate acestea, dragostea lor nu a durat mult, deoarece s-au despărțit în 2023. Atunci, Meghan i-a trimis lui Trevor prin poștă inelul de logodnă și verigheta.

Relația dintre Meghan și Trevor a fost pusă la încercare încă de la început, mai ales din cauza distanței geografice. În acea perioadă, Meghan Markle era implicată în filmările pentru celebrul serial "Suits" în Toronto, Canada, în timp ce Trevor Engelson își desfășura activitatea de producător de film în Statele Unite ale Americii. Această separare geografică a generat inevitabilele probleme de timp și distanță, afectându-le posibilitatea de a petrece timp împreună și de a construi o relație solidă.

Speculațiile cu privire la motivul divorțului se concentrează în mare parte pe impactul pe care carierele lor l-au avut asupra vieții personale. Distanța fizică, programul aglomerat și timpul limitat petrecut împreună au contribuit la deteriorarea relației lor. Cu Meghan urcând rapid în industria filmului și Trevor concentrat pe proiectele sale din lumea producțiilor, cei doi au ajuns într-un punct în care au simțit că direcțiile lor nu se mai potrivesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel