„Au fost discuții”. Bursucu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre certurile cu Teo Trandafir. Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat
Data actualizării:
Data publicării:
Bursucu a vorbit despre certurile cu Teo Trandafir. Prezentatorul de la Kanal D a dezvăluit cum se înțelegeau, de fapt, cei doi în spatele camerelor de filmat.

Ani de zile, Teo Trandafir și Bursucu au fost colegi la Kanal D și au moderat împreună, zi de zi, emisiunea de după-amiază „Teo Show”. Au cucerit inima telespectatorilor cu carisma și umorul lor. Cu toate acestea, emisiunea a fost scoasă din grila de programe a postului Kanal D, iar drumurile lor s-au despărțit și fiecare și-a urmat propriul drum în viață. Ulterior, au existat informații potrivit cărora neînțelegerile dintre ei ar fi dus la ruptură. 

„Au fost discuții”. Bursucu a rupt tăcerea despre certurile cu Teo Trandafir

Bursucu și-a dorit să pună capăt zvonurilor, potrivit cărora cei doi s-ar fi certat vreodată. Deși recunoaște că au mai fost discuții, vedeta de la Kanal D a mărturisit în cadrul podcastului său că între cei doi nu au existat și nu vor exista niciodată certuri. 

„La întrebarea dacă ne-am certat vreodată, deci mi se adresează această întrebare la fiecare interviu: «Te-ai certat vreodată cu doamna Teo?». Răspunsul este «nu» și o să spun și de ce. Nu o să ne certăm niciodată, indiferent de situație, pentru că te iubesc și te respect foarte mult și mi se pare că niciodată nu am cum să te contrazic, chiar dacă ai sau nu dreptate”, a spus Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan a căzut de pe scenă în timpul unui concert. Artista a trecut prin momente neplăcute / Video

Care erau discuțiile dintre Teo Trandafir și Bursucu

Bursucu a adăugat că unele discuții s-au datorat diferențelor de abordare în ceea ce priveau invitații și subiectele discutate în emisiunea „Teo Show”. În timp ce el prefera o abordare mai relaxată, Teo Trandafir lua foarte în serios fiecare subiect și invitat.

„Unu, nu avem cum să ne certăm vreodată. Și doi, singurele noastre discuții, care au fost, că au mai fost, dar nu ceartă, erau momentele în care tu, de fiecare dată, luai foarte în serios orice invitat și orice subiect. În schimb, eu mai cunoșteam în stânga și în dreapta. Mă mai întâlneam cu diverse personaje și atunci eram mai mult relaxat și încercam să-ți spun să o lăsăm așa, să mai râdem. Tu îmi spuneai să nu râd niciodată, că dacă se întâmplă cine știe ce. Ți-a mai trecut treaba asta sau ești în continuare la fel de stresată, indieferent de invitat și indiferent de numele și subiectul cu care vine?”, a întrebat-o Bursucu pe Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

„Gândește-te că eu fac asta din '94. Dacă nu mi-a trecut până în 2024 nu o să-mi mai treacă niciodată”, a răspuns Teo Trandafir.

„O să te bucuri vreodată de toate reușitele tale?”, a întrebat Bursucu.

„Nu le înțeleg și nici nu vreau să le înțeleg. Marea plagă care izbește omul de televiziune e orgoliul și lucrurile din cap «Eu sunt și eu fac». Ce ai făcut, mă, tu? Bă, tu ai operat om în viața? Tu ai pilot avion în viața ta? Ai salvat vreo viață? Bă, tu ești Salvamont? Ce știi tu? Asta îmi spun eu mie. Un măscărici care vorbește la televizor. Ești nimeni. Ce ai schimbat tu în lumea asta? Ce ai făcut tu, mă întreb eu pe mine în oglindă, să meriți figurile astea? Și vine doamna Teo și îmi dă câte o palmă după ureche. Asta îmi spun în fiecare zi”, a spus Teo Trandafir.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”




pixel