"Au plecat de lângă mine". Ruby, dezvăluiri dureroase. Ce a pățit artista: "Nu vreau să mă plâng la voi”
Data actualizării:
Data publicării:
Ruby a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artista a făcut confesiuni dureroase.

Ruby este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi și le împărtășește tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista a făcut dezvăluiri dureroase despre pisicile sale.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ruby este o mare iubitoare de animale. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a pierdut două din pisicile pe care le iubea foarte mult și pe care le avea de ani buni. 

Artista, semn de la animalele ei de companie care au trecut în neființă

Artista s-a despărțit cu greu de animăluțele sale. Mai mult decât atât, , la scurt timp după, în timp ce stătea afară, la pisicină, a observat un semn de la ele.

"Nu vreau sa ma plang la voi, vreau sa ne bucuram impreuna de Minuni. In ultimele trei luni “au plecat” de langa mine doi dintre primii mei Pisici, Puricel si Ghita dar n-au uitat de casa lor. Saptamana trecuta dupa ce a plecat, Ghitus s-a transformat in Fluturas si trei zile la rand a venit in vizita si a stat in terasa si s-a jucat si mi-a dat toata Dragostea si linistea ca e inca aici si ca nimic nu se termina definitiv.

Simt ca sunt inca aici cu Iubirea lor si cand au ocazia, intrupeaza ba un Pescarus, ba un Fluturas si se intorc acasa de dor! Ei sunt primii mei de cand m-am facut mare, Mitica, Ghita si Puricel-Mugurel - The Origins!", a postat Ruby pe pagina ei personală de Instagram.

Ruby nu vrea să îmbrace rochia de mireasă și nici să devină mămică

Ruby se bucură de un succes imens pe plan muzical și poate spune că visul ei cel mai mare din copilărie a fost realizat. Artista nu o duce rău nici pe plan amoros. Ruby trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu Robert Adrian, fostul ei dansator din trupă. Cei doi locuiesc împreună și au o relație sudată. 


Dar artista nu se gândește la căsătorie și nici nu își dorește copii. Ruby nu se visează în rochia de mireasă chiar dacă ea și Robert au o relație seriosă. Cântăreața spune că nu se vede în statutul de soție și nici de mămică, deoarece se simte încă un copil. 


Ruby iubește animalele și a dezvăluit în podcast-ul găzduit de Damian Drăghici că are 10 „copii”, așa cum le spune ea prietenilor blănoși. 


"Nu ma gândesc la căsătorie. Când ma fac mare vreau sa fiu copil. Eu sunt un copil. Stam împreună, am responsabilitati. (...) Nu vreau sa îmi spuneți doamna Ruby pe aici. Am zece animale ca și copii", a declarat Ruby pe Youtube. 


Ruby a dezvăluit că este o iubită geloasă și a dezvăluit gestul extrem pe care l-a făcut într-o seară cu prietenele ei, atunci când avea dubii despre fidelitatea partenerului. 


„A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak ... ceva pe acolo, toate. (...) Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ruby a dezvăluit care a fost meseria ei, înainte să devină celebră: „Nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă”

 

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a declarat Ruby la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   pisici  Ruby 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel