Auday Al-Ahmad, adevărul despre operațiile estetice ale Vicăi Blochina: „Intervenție complexă, care a durat aproximativ 6 ore”
Data publicării:
Vica Blochina s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Medicul estetician Auday Al-Ahmad a dezvăluit la ce proceduri a fost supusă vedeta. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tot mai multe vedete trec pragul medicului estetician pentru a arăta cât mai bine. Printre acestea se numără și Vica Blochina, care nu a ezitat niciodată să spună că este adepta intervențiilor estetice. De data aceasta, vedeta a ajuns pe masa de operație, pentru o nouă transformare. 

 Auday Al-Ahmad, adevărul despre operațiile estetice ale Vicăi Blochina

Medicul estetician al vedetelor a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, la ce intervenții a fost supusă Vica Blochina. Auday Al-Ahmad ne-a mărturisit că vedeta a avut parte de o operație complexă, care a durat 6 ore. Mai exact, blondina a apelat la un lifting mamar (mastopexie), dar și la o lipoaspirație, în care i-a fost scoasă de pe abdomen toată grăsimea. 

„Vica Blochina a avut parte de o intervenție complexă, care a durat aproximativ 6 ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie), prin care sânii au fost repoziționați mai sus, având un aspect mult mai estetic și de o lipoaspirație prin care am scos toată grăsimea de pe abdomen,  conturând astfel o talie mult mai definită”, ne-a spus medicul estetician Auday Al-Ahmad. 

Ce restricții are Vica Blochina, după intervențiile estetice la care a fost supusă

Potrivit medicului estetician Auday Al-Ahmad, Vica Blochina se simte foarte bine în urma operației suferite, iar astăzi va fi externată. Cât despre recuperare, medicul susține că va fi una destul de ușoară și chiar își va putea relua activitățile obișnuite, peste o lună de zile. Totodată, blondina este nevoită să poarte un corset timp de opt săptămâni.  

„Operația a fost un succes, iar rezultatul pe măsura așteptărilor. Nu am întâmpinat nicio complicație, iar pacienta se simte foarte bine și e gata să plece acasă astăzi. Recuperarea va fi una ușoară , peste 14 zile vom scoate firele, iar Vica își va relua activitatea fizică la sala de fitness, peste o luna .Ea va fi nevoită să poarte un corset timp de aproximativ 8 săptămâni”, ne-a mai spus medicul estetician. 

Cine este medicul Auday Al-Ahmad

„Am terminat medicina în anul 2020, iar în prezent sunt medic rezident și activez în cadrul clinicii mele din București. Orice procedură, atât minim invazivă, cât și chirurgicală se desfasoară sub supravegherea atentă a unui medic specialist din clinică. Avem o întreagă echipa de medici, iar toată activitatea se desfășoară în mod legal, având toate avizele necesare funcționării atât de la DSP, cât și de la Colegiul Medicilor. Am drept de practică, dar supravegheat de un medic specialist”, ne-a spus medicul estetician Auday Al-Ahmad, după ce s-a speculat că și-ar exercita meseria fără a avea, de fapt, drept de practică. 

Citește și: Care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, explică: „Este un cocktail de vitamine și minoacizi”/ EXCLUSIV

Ce este liftingul facial, noua tendință din industria frumuseții. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, explică: „Avem fața mult mai căzută, odată ce înaintăm în vârstă”/ EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel