Aurel Pădureanu, motivul pentru care nu-i va chema la pomană pe colegii de breaslă ai Corneliei Catanga. Artistul este devastat de durere
Aurel Pădureanu a dezvăluit motivul pentru care nu-i va chema la pomană pe colegii de breaslă ai Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu trece prin momente dureroase, la aproape doi ani de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19.

Aurel Pădureanu: „Vom face o pomană, o să chem câteva doamne, cei din familie”

Aurel Pădureanu se pregătește să facă pomana de doi ani pentru cea care i-a fost parteneră de viață. 

”Da, se împlinesc doi ani de când a murit. Vom face o pomană, o să chem câteva doamne, cei din familie. Vom merge la mormânt acolo. Nu-ți poți imaginea cât de greu e întotdeauna când se apropie această dată, sunt doi ani de zile de când a plecat Cornelia dintre noi. N-am să uit niciodată și mă deranjează enorm de mult modul în care a fost înmormântată. N-ai cum să uiți niciodată, am avut 32 de ani de căsnicie, plecam împreună cu ea la evenimente și ne întorceam împreună, acum mă duc singur și mă întorc singur. Te obișnuiești cu un animal, dar cu un om. În afara faptului că a fost o mare artistă, a fost o femeie foarte frumoasă”, a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

De ce colegii de breaslă ai Corneliei Catanga nu sunt invitați la pomană

Aurel Pădureanu a dezvăluit și motivul pentru care nu-i va invita la pomană pe colegii de breaslă ai regretatei artiste. 

”Am mai spus-o și o repet, sper ca Dumnezeu să mă ajute și să pot să fac un spectacol la Sala Palatului, în memoriam Cornelia Catanga. Sâmbătă va fi dezlegare la pește și aici pe unde locuim e un mic restaurant și o să chem câteva doamne, câțiva bărbați, facem acolo, vreo 10-20 de persoane.Nu vine nimeni din industria muzicală, nici nu îmi doresc pentru că atunci când treci prin anumite greutăți ale vieții, nu mă refer aici la cele financiare, de bine de rău avem ce pune pe masă, nu ne punem problema zilei de mâine, dar oamenii te uită. Nu vreau să jignesc pe nimeni, fiecare are problemele lor, treaba lor, dar asta e viața, dar nu mi-a dat nimeni niciun telefon să vadă dacă sunt bine”, a mai zis Aurel Pădureanu.

Artistul consideră că nu mai există prieteni adevărați și toți te bagă în seamă doar atunci când au un interes. 

”Nu mai există prietenii, omul nu are prieteni, succesul lui are prieteni. Când ești în față sau când ai o funcție ești tot timpul căutat, dar când nu mai ești băgat în seamă, te uită lumea. Te uită cei din familia ta și nu te mai bagă în seamă, dar un străin. Trebuie să mergi înainte, să-ți încarci sufletul cu pozitivitate, trebuie să gândești pozitiv, dacă gândești negativ te trage la boală. Mai zboară gândul, mai plângi puțin, ștergi lacrima și mergi mai departe”, a mai zis Aurel Pădureanu.

”Uite, se moară pe capete, nu mai contează tineri, bătrâni, se moare cu atât de multă repeziciune. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să ne dea sănătate, e lucrul cel mai important, poți să ai milioane de euro, dar în momentul în care te-ai îmbolnăvit și ai o boală pentru care știind nu cunoaște niciun fel de tămăduire, la revedere, pa”, ne-a mai zis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 Martie 2023, 15:32

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca