Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Să le fie rușine! Trebuia înmormântat cu onoruri militare”
Aurel Pădureanu și-a exprimat nemulțumirile după moartea lui Alexandru Arșinel.

Aurel Pădureanu s-a arătat a fi extrem de revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel. Acesta susține faptul că pe timpul vieții, foarte mulți oameni l-au judecat și au spus diferite lucruri urâte la adresa lui, iar după moarte „l-au idolatrizat”.Mai mult, văduvul regretatei Cornelia Catanga mai susține faptul că marele actor ar fi trebui să fie înmormântat cu onoruri militare, datorită impactului pe care l-a avut în cinematografia românească.

„Toți avem greșeli în viață, dar când a murit un om i se iartă toate. Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. A fost o mare personalitate, nu a fost un om oarecare și, după ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui… și după ce a murit, toți l-au idolatrizat. E urât! Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă! Și-a scris numele pentru nemurire. Nu a fost oricine. Un mare actor. Și în afară de faptul că a fost un actor excepțional de bun, a cochetat cu muzica și a fost ca un Nat King Cole al României. Cânta toate piesele lui. Eu m-am întâlnit de foarte multe ori cu el. Mi-a spus că a făcut un album de romanțe. Și l-am întrebat de ce îmi spune mie și mi-a zis că eu le cânt cel mai bine romanțele…”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit viva.

Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar deținut de Alexandru Arșinel: „Nu s-a autosesizat instituția care i l-a acordat”

„Trebuia să-i dea un titlu onorific”

Mai mult, Aurel Pădureanu apune că Alexandru Arșinel ar fi meritat să fie omagiat cu un titlu onorific, care să-i rămână pe veci, datorită funcției pe care a avut-o. Acesta face o paralelă cu ce s-a întâmplat cu soția sa după moarte, care, pe timpul vieții era constant jignită, iar după ce a murit era adorată între oameni.

„Trebuia să-i dea un titlu onorific, ca director, să-i rămână pentru toată viața. Director al Teatrului Constantin Tănase. Onorofic! De ce atâta răutate? De ce? Și apoi să spui, după ce a murit, 'vai, ce mare actor a fost!'. Acum toți îl plâng. Pe Cornelia o făceau țigancă. Pe urmă, nu mai știau, cea mai mare cântăreață, după ce a murit. Asta e nația noastră! Perversă. Cea mai perversă de pe mapamondul ăsta! Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. De ce nu l-au îngropat cu onoruri miliitare? A avut grad de cavaler, i s-a conferit acest titlu. Să le fie rușine!”, a continuat acesta.

Familia lui Alexandru Arșinel nu-și poate reveni din șoc: „Mama este distrusă de durere”. Fiul regretatului actor, declarații tulburătoare

Alexandru Arșinel a murit

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 29 septembrie. Regretatul artist a fost înmormântat pe 2 octombrie la cimitirul Bellu, acolo unde i-au adus un ultim omagiu aproximativ 300 de oameni, printre care și câteva persoane publice. În ciuda încercărilor familiei de a-l salva pe Maestru și de a-l interna în diferite centre speciale pentru problemele de care suferea, acesta s-a stins din viață la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Acum, familia este în continuare în șoc și încearcă să se obișnuiască cu această întâmplare tragică. 

Maestrul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimele luni din viață, fiind internat de mai multe ori la spital, dar și la diferite centre de recuperare.

Mirela Vaida, în lacrimi. Omagiu pentru Alexandru Arșinel: „A fost un om care n-a făcut niciodată rău, indiferent de ce ar spune unii sau alții”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 06 oct 2022, 07:25

Foto Freepik

Horoscop CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Arhiva Personală

Ce mănâncă Mihaela Bilic de Crăciun. Trucurile celebrului nutriționist: „Răsfățul suprem este salata de boeuf, de care nu mă pot sătura”

Sfantul Andrei, foto creștinortodox.ro

Sfântul Andrei. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 30 noiembrie 2022

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ceaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Florin Piersic Jr./ Florin Piersic. Foto Instagram

Florin Piersic și fiul său nu mai „comunică”. Gestul care a dus la ruptura dintre cei doi: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a șocat gestul”

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Horoscop DECEMBRIE 2022. Cristina Demetrescu: „Este momentul adevărului”. Zodiile norocoase ale lunii

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Dan Negru și Fuego, Kanal D

Dan Negru, motivul pentru care Fuego îl sună mereu. Prezentatorul TV l-a dat de gol: „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”