Aurelian Temișan și Monica Davidescu și-ar mai fi dorit încă un copil: „Dumnezeu ne-a dat unul și bun” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Aurelian Temișan ne-a vorbit despre Dora, fiica sa și a Monicăi Davidescu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează una dintre cele mai frumoase și admirate familii din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 29 de ani, se susțin reciproc la orice pas, iar rodul iubirii lor este reprezentat de tânăra de 13 ani, fiica celor doi, Dora. Cu toate acestea, artistul ne spune că ambii parteneri și-ar fi dorit să fie părinți a doi copii, exemplu pe care l-au primit din propriile familii. Cu toate acestea, Dumnezeu a hotărât să le ofere o singură fiică, ne spune acesta, care însă întruchipează toate calitățile unui copil ideal.

„Sunt un tată fericit cu o fată care a împlinit 13 ani. Celor care nu aveți, doriți-vă copii, e minunat, se aranjează niște lucruri în viață. Sunt un tată care, ca și mama fiicei noastre, ne-am dorit doi copii, noi venind din familii de 3 copii, dar Dumnezeu ne-a dat un copil, unul și bun. Sunt fericit cu ceea ce am și sunt, știu că pot mai mult și am răbdare.”, a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Dieta lui Aurelian Temișan, la 51 de ani. Preparatele la care nu poate renunța: „Mănânc, stau cu ochii închiși și mă întorc în trecut” / VIDEO

Ce carieră își dorește să urmeze fiica celor doi

Dora are toate motivele pentru care să-și dorească să facă pași către lumea artistică, întrucât fata primește acest exemplu de la ambii părinți. Totuși, chiar dacă are o ureche muzicală deosebită, Aurelian Temișan spune că fata și-a exprimat momentan dorința de a urma doar o meserie în lumea actoriei și nu are încă dorința de a face canto. Deși și-ar dori ca viitoarea adolescentă să profite cât mai mult de talentul înnăscut pe care l-a primit, Aurelian Temișan ne spune că nu va încerca să o forțeze pe cea mică în niciun fel.

„Dora are voce, are ureche, dar până nu cere, nu o dau la lecții de canto. Eu m-am apucat la 16 ani de cântat, atunci mi-a zis tata. Până nu-mi spune „Tata, vreau la canto” nu o duc, dacă îmi spune, atunci îi deschid ușile. Ea are voce, dar până acum și-a exprimat dorința doar pentru actorie. Nu vreau să o forțez, talentul acesta nu se pierde, poate să și-l exerseze și la 30 de ani, dar ar fi păcat să nu și-l exerseze până atunci.”, ne mai spune el.

VEZI și: Cine l-a susținut cel mai mult pe Aurelian Temișan: „M-a motivat”. Cel mai mare regret al artistului / VIDEO

„Nu știu dacă există un secret, până la urmă e o loterie”

Chiar dacă se bucură de una dintre cele mai frumoase căsnicii din lumea mondenă, care a fost mereu ferită de scandaluri mediatice, Aurelian Temișan nu crede că există un secret, ci totul a fost un pur noroc. 

„Dacă au ceva de învățat, bine, nu am vrut niciodată să fim exemplu pentru cineva. Nu știu dacă există un secret, până la urmă e o loterie, cum este scris acolo unde tu nu știi și ce e scris. Sunt unii oameni care încearcă să stea o viață cu cineva și nu reușesc, alții care  nu s-au gândit să ajungă la atâția ani și avem exemple, Ileana Ionescu cu Andrei Ionescu, Victor Rebengiuc și cu doamna, plus alții.

Nu încercăm să le urmăm exemplu, ci doar facem ce simțim, dar văd că se tot adună anii și în ianuarie facem 29 de ani de când suntem împreună, unii nu au de viață atâția. 

Cu siguranță nu m-aș fi băgat pe teatru, dacă nu era Monica. Am jucat și joc în foarte multe piese de teatru în care nu cânt. Îmi place și faptul că Monica și-a dorit niște lucruri, am ajuns până în momentul de față”, ne-a mai declarat îndrăgitul artist.

Te-ar putea interesa și: Cum a ajuns Aurelian Temișan să poarte mănușile Angelei Similea drept șosete: „I-am spus Angelei și a râs atât de mult”/ VIDEO


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aurelian temisan  copil  familie  sotie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...