Averea impresionantă pe care Minodora a strâns-o până acum: „Dacă eram în altă țară ar fi fost mai mult”. Vrea să se mute definitiv din România
Data publicării:
Minodora și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe lucruri care o macină în prezent, motiv pentru care își dorește chiar să-și părăsească și țara natală.

Minodora este una dintre cele mai consacrate artiste din România, cu o carieră ce se întinde deja de ani buni de zile. În acest sens, și banii adunați sunt unii destul de semnificativi, subiect despre care celebra cântăreață nu s-a ascuns să vorbească. Astfel, invitată în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, „După faptă și răsplată”, aceasta a dezvăluit care este averea pe care a reușit până în prezent să o adune. 

„Ce avere materială ai acumulat până acum?”, a fost una dintre întrebările primite de Minodora.

„Peste jumătate de milion de euro, peste, în atâția ani de carieră. Dacă eram în altă țară ar fi fost mai mult. Până într-un milion de euro, nu ajung. Am investit în imobiliare. Știu că vreau să ne mutăm, în ce condiții nu știu. Testez mai întâi, dacă ne place, să ne acomodăm, stăm în chirie 2,3 ani și lăsăm aici tot ce avem. E mare lucru? Vedem 2 ani dacă ne place țara respectivă, dacă putem trăi.”, a fost răspunsul oferit de artistă.

VEZI și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

De ce vrea să plece în America definitiv

Chiar dacă sunt mulți români care o îndrăgesc și o ascultă în continuare, Minodora și soțul ei au luat o decizie radicală, în ceea ce privește viitorul lor. Cei doi vor să se mute împreună cu copilul lor în America și să părăsească definitiv țara natală. Nu sunt siguri dacă vor reuși să se adapteze peste ocean, motiv pentru care artista spune că pentru început vor să facă un test pentru câțiva ani, după care să-și achiziționeze chiar și o proprietate. 

„Îmi place că oamenii au atitudine în America, au un vibe bun, în sensul în care toată lumea te salută. Mai bine mă salută fals, decât să-mi arate fața cu lămâie. Asta o dată, faptul că lumea e mai relaxată, te salută, acolo nu ți se permite să jignești pe oricine, există chestia asta. Femeia de serviciu din America nu-ți permite să o tratezi cum vrei, are atitudine. Nu există să te iei de aspectul unei persoane, sunt oameni care au un defect la ochi și te trezești vorbind, de ce să spui asta? În loc să spui „Ferească Dumnezeu”, pentru că are o problemă.”, a continuat Minodora să explice.

Citește și: Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme. Artista mănâncă inclusiv prăjeli, dar are un secret prin care ține cântarul sub control

Nu-i place atitudinea pe care o au românii

Au fost mai multe lucruri care au determinat-o pe artistă să-și părăsească complet țara natală, în ciuda lucrurilor frumoase care o leagă de România. Invidia și frustrarea oamenilor sunt primii factori care au contribuit în acest proces. 

„Am avut 100 de kilograme, „grasă, grasă”. M-a acceptat și m-a iubit lumea, dar mai erau care îmi spuneau așa. Le mai spuneam dacă am mers și le-am mâncat lor mâncarea. Atunci îți vine să te duci, nu am deranjat pe nimeni. Atât timp cât eu nu deranjez, nu mă bag în viața nimănui. Nu am cum să fiu de acord cu asta, cu frustrările.”, mai spune ea.

VEZI și: Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman Catincăi. Cum se simte vedeta după moartea mamei ei: „Sunt împăcată”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel