Babasha i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista i-a cerut scuze pentru comportamentul său: „Nu am de ce să o iert”
Data actualizării:
Data publicării:
După ce Corina Bud i-a cerut scuze lui Babasha pentru reacția pe care a avut-o la Coldplay imediat după terminarea concertului, tânărul de 22 de ani i-a dat replica în mod public. 

Zeci de artiști i-au luat apărea lui Babasha, după ce a fost fluierat și huiduit pe Arena Națională din București. Publicul nu a fost mulțumit de genul muzical abordat de tânărul de 22 de ani, iar momentul a creat o întreagă controversă.

Printre cei care nu au fost de acord cu reacția spectatorilor se numără Delia, Smiley, Connect-R, Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și nu numai. Nu de aceeași părere a fost și Corina Bud, care a criticat dur momentul. După terminarea concertului, artista a mers și a întrebat oamenii pe stradă ce părere au avut despre ceea ce s-a întâmplat pe scena de la Arena Națională.

Babasha i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista i-a cerut scuze pentru comportamentul său: „Nu am de ce să o iert”

După ce a fost aspru criticată în mediul online pentru felul în care a reacționat cu privire la prezența lui Babasha pe scena de la concertul Coldplay, artista i-a cerut scuze tânărului de 22 de ani. Într-o postare recentă făcută pe pagina sa de Instagram, artistul a mărturisit că nu are pentru ce să o ierte și că nu are nimic cu artista.

Mai mult, el le-a cerut celor care o critică să nu o mai facă. Cu toate acestea, Babasha a mărturisit că nu o să poată să fie niciodată prieten cu ea din cauza reacției pe care a avut-o după prestația sa pe scena de la Arena Națională.

Te-ar putea interesa și: Corina Bud reacționează după scandalul de la Coldplay. Artista, criticată dur pentru modul în care a vorbit de Babasha: „A fost șocul unui moment nepotrivit”

„Fraților, vreau și eu să vorbesc cu voi și chiar vreau să îmi oferiți atenție. Pentru toți cei care cred că îmi fac bine făcând rău altor persoane, să știți că nu este deloc așa și mă refer strict la Corina. Pe mine nu mă interesează ce a zis femeia aia, nu am nimic cu ea, nu este datoria mea să înțeleg ce are ea pe suflet, e treaba ei. Doar că dacă noi răspundem cu rău la rău însemnă că se pierde tot mesajul pe care am încercat să-l fac cu cei de la Coldplay.

Nu putem să vorbim la un concert despre pace, iubire și după aia să intrăm cu picioarele în viața femeii ăleia. Ce a făcut este treaba ei, karma ei, viața ei, noi nu trebuie să facem noi dreptate, are Dumnezeu grijă de toată lumea. În schimb, v-aș ruga din toată inima să o lăsați în pace și să nu o mai agresați. De iertat nu am de ce să o iert, este pur și simplu o femeie cu care n-am să pot să fiu prieten niciodată, e o chestie de principiu, dar nu am nicio chestie cu ea, niciun fel de răutate.

Știu că poate mulți vă luați de ea nu pentru că vreți să-mi luați mie apărarea, ci din cauză că v-a durut și pe voi gestul ei, dar repet, nu are niciun sens. Pentru mine Corina Bud nu e un subiect atât de important încât să fiu supărat, indiferent de ce ar mai zice de acum încolo. Vreau să apelez bunătatea, empatia și  înțelegerea tuturor. Nu e bine, fraților. Dacă ea a încercat să facă ceva rău luându-mă la mișto, noi să facem exact același lucru... Noi trebuie să răspundem cu bine la rău, așa că lăsați-o în pace. Dacă nu aveți o vorbă bunĂ de spus femeii, lăsați-o în pace, vă rog tare mult”, a spus Babasha, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Babasha nu s-a mai abținut și i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista a criticat dur momentul său la concertul Coldplay: „Nu stă ea cu mine în studio” / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel