Băiatul Ralucăi Bădulescu a luat BAC-ul cu brio. La ce facultate a intrat acesta: ”Îl felicităm și îl iubim cel mai mult”
Data publicării:
Raluca Bădulescu este extrem de mândră de fiul ei, care a luat examenul de bacalaureat cu brio.

Raluca Bădulecu este în culmea fericirii, după ce fiul ei în vârstă de 18 ani a luat examenul de bacalaureat cu succes. Mai mult, vedeta este sigură că băiatul va intra și la facultatea la care visează, fiind extrem de mândră de el.

"Copilul... pe care îl felicităm și îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident.", a declarat Raluca Bădulescu, în emisiunea wownews.

”La mate nu am fost bună niciodată”

Mai mult, vedeta recunoaște faptul că este cu atât mai mândră de fiul ei cu cât aceasta nu ar fi reușit niciodată să rezolve subiectul care i-a picat acestuia la matematică. 

"Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, și dacă e de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere.", a mai mărturisit Raluca Bădulescu.

Unde pleacă Raluca Bădulescu în concediu vara aceasta

Jurata concursului Bravo, ai stil! și-a făcu deja și planul pentru concediul de vara aceasta, iar destinația este una pe care o alege anual.

”Ibiza, ca de obicei. Pentru noi este Ibiza mereu. Vară fără Ibiza nu există. Merg și la cluburi, dar mai mult la plajă. Cluburile încep cam după 2,3 noaptea. Dacă nu merg la petrecre de ze, merg la club.”, a mai spus aceasta.

Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte să devină celebră

Recent, Raluca Bădulescu a mărturisit că înainte să devină celebră și om de televiziune, a fost profesoară de limba română și de engleză, pentru puțin timp, după ce a terminat Facultatea de Litere.

„Primul job a fost de profesoară de limba romana, trei luni de zile la liceul Mihai Viteazul. Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiați de vârsta cu cei de la liceu.  Îmi plăcea, dar una e să râzi și să te distrezi și alta e ca elevii să învețe.

Înțelegeam că lipsesc de la ore. Eu eram profesoară de română și de engleză. Îi înțelegeam că n-au făcut rezumat, eram mai mult prietena lor și nu mergea așa. Am prins un 1 Martie și am fost la niște petreceri. Însă am prins alături de ei o petrecere. Era suficient sa spună ca lipsesc', a povestit jurata Bravo, ai stil!, conform WoWbiz.ro

Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei

Raluca Bădulescu a fost invitată în noul episod ”Fiță cu Adiță”, acolo unde a vorbit despre despărțirea de soțul ei, Florin. Deși a preferat dintotdeauna să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, jurata de la „Bravo ai stil” a făcut o serie de declarații legate de căsnicia sa. 

”Am (n.r lacrimi în ochi), dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani”, îi mărturisește Raluca Bădulescu lui Adiță.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  familie  raluca badulescu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel