Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție: „Au fost niște decizii proaste. A fost o greșeală.”
Data publicării:
Bănel Nicoliță a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale. 

 Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina, fosta sa soție, după 12 ani de relație, în anul 2020. Totul s-a produs sub o mare discreție, astfel încât, la momentul respectiv, nimeni nu știa foarte multe detalii. Aceștia au împreună și două fetițe, Natalia și Amalia, care, după despărțire, au rămas în grija mamei lor. Acum, fostul jucător al echipei naționale se pare că regretă foarte mult decizia luată la momentul respectiv. Concret, ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care bărbatul și-a dorit să investească foarte mulți bani în echipa de fotbal CS Făurei, mai exact, 300.000 de euro. Soția sa nu a fost deloc de acord cu această decizie, ba chiar l-a avertizat pe acesta că investiția nu este una înțeleaptă.

„Da! Oamenii pot recunoaște, ei știu ce am făcut eu pentru acel oraș. În primul rând am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. Am renunțat la banii mei și la cariera mea de fotbalist! Pentru ce? Pentru mine nu mai există acel oraș, din toate punctele de vedere. Nu mai vreau să mai aud de nimic, nici de primar, nici de toată lumea. Au fost niște decizii proaste atunci. A fost o greșeală, e unul dintre regretele mele!„, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Ciao.

Întrebat în continuarea despre care e cel mai mare regret din viața sa, Bănel Nicoliță nu a ezitat să răspundă. 

„Că am renunțat la fotbal și la familie!”.

Poate te interesează și:  Isabela Onoriu, întâlnire de gradul zero cu noua iubită a lui Daniel Onoriu: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru”

Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fiicele sale

Chiar dacă cei doi părinți au decis să meargă pe drumuri separate, aceștia își doresc să-și crească, în continuare, fetițele cu cea mai mare dragoste și atenție. În acest sens, Bănel Nicoliță se autocaracterizează a fi un tată „minunat.”

„Minunat! Din punctul meu de vedere sunt un tată minunat și le cresc cu toată dragostea. Și atunci când sunt lângă mine simt că sunt iubite. Le fac toate plăcerile și încercăm să le oferim, împreună cu fosta mea soție, cea mai mare dragoste. Ne dorim să simtă dragostea noastră și să nu le lipsească nimic.”, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

Cum s-a ajuns la divorțul dintre cei doi

În momentul în care a luat acea decizie nepotrivită, Bănel Nicoliță și-a pus soția în fața faptului împlinit. A pus-o pe Cristina să aleagă dacă îl însoțește în noua sa alegere, însă aceasta nu a dorit să-l urmeze. De aici, a urmat divorțul.

„Atunci când pleci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să fac în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal. „Vrei să vii lângă mine, sau nu?'. Și a spus nu. Pentru că acolo pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face acest lucru. Și așa am făcut.”, spunea recent Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Citește și: Boala mamei sale i-a conturat destinul. Iuliana Tudor, confesiuni tulburătoare despre drama care i-a marcat viața: „A fost o șansă să mă aibă pe mine ca să poată rezista atâția ani”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: banel nicolita  divort  familie  regrete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel