Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate
Data publicării:
Tavi Clonda a dezvăluit cum își gestionează el și Gabriela Cristea veniturile în casă.

Gabriela Cristea a fost recent invitată în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, atât despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, cât și despre divorțul și căsnicia dureroasă prin care a trecut, înainte de a-l cunoaște pe Tavi Clonda. Mai mult, vedeta a dezvăluit, astfel, și cum a început relația dintre ea și artist, ce a atras-o la el, dar și faptul că Tavi nu a știut care este câștigul său financiar, în momentul în care cei doi au decis să formeze un cuplu. Nu a durat prea mult timp însă, iar soțul său i-a oferit și replica, spunând că nici ea nu știe care este venitul pe care el îl încasează lunar.

„Serios? Nu m-a interesat și nici acum nu mă interesează, jur. Nici acum nu știu ce salariu are, să mor! A scăzut la pandemie, asta știam. „Iubi, nu mai iau atât! Bine, și eu la cântări am scăzut”. Nu suntem chiar așa, nu știu cum pare de afară, nu știu și nu m-a interesat. Banii sunt oricum la comun. Fiecare face cheltuielile pe care le face, dar uneori nu știe nici ea. Ți-am zis ție acum, pe asta n-a spus-o nici ea la Măruță, ți-o spun eu, nu știe nici ea ce salariu are! Și eu îi zic „iubire, nu trebuie să-mi spui, dar măcar verifică un pic cu contabila”. Noroc cu contabila, că noi suntem doi artiști. Vrem bani, că toată lumea vrea bani, dar nu știm cum, când, o fi plătit factura.

Uneori se mai uită pe online, pe influencereală, că ține ea evidența contractelor, eu sunt un pic cu capul în nori. Normal că știe(n.r cât încasează el), dar nu la toate. De exemplu, la cântări, nu!”, a declarat Tavi Clonda, potrivit cancan.

Citește și: Pierderile materiale uriașe pe care Gabriela Cristea le-a numărat, după divorțul de Marcel Toader: „El scotea bani zilnic cât era limita maximă”

Tavi Clonda a aflat de veniturile sale după nuntă

Dacă în prezent sursele de venit s-au mai schimbat, Gabriela Cristea spune că pe vremea când lucra la Kanal D ajunsese să încaseze și 20.000 de euro pe lună. În acest fel, cu fiecare renegociere de contract, suma putea să scadă sau să crească, după caz. Totuși, chiar dacă conturile vedetei erau destul de pline în momentul în care l-a cunoscut pe Tavi Clonda, vedeta povestea recent cum actualul ei partener de viață a aflat târziu, după nuntă, veniturile uriașe pe care le încasa aceasta. 

„Îmi aduc aminte că el a aflat câți bani câștig eu cam după… eram deja căsătoriți. Eram căsătoriți și el nu știa cât câștig eu. Și ce crezi?! A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere. Eu nu sunt cu negocierea, că nu mă pricep. Eram emoționată și el atunci a întrebat „Dar tu te duci să negociezi?” și eu i-am zis „logic, că la fiecare… se face o renegociere, că salariul se poate duce în sus sau în jos în funcție de performanțele pe e care le ai”. „Păi ție nu îți dă cât trebuie?”. I-am zis că e foarte naiv. Dacă ar fi să îmi dea ei după cât vor ei… nu mi-ar da mai nimic și mi-ar mai lua niște bani din portofel. Atunci a aflat cât câștig”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

VEZI și: A consumat sau nu alcool Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii „Mireasa”. Vedeta dă cărțile pe față

Ce a atras-o cel mai mult la soțul ei

Cei doi s-au cunoscut chiar în cadrul emisiunii pe care vedeta o prezenta la vremea aceea, iar solistul se ocupa de coloana sonoră. Chiar dacă nimeni nu le dădea prea multe șanse la început, vedeta a știut că povestea de dragoste va dura în timp, întrucât a atras-o extrem de mult încă de la început personalitatea artistului. 

„Când am început relația cu Tavi, lumea a crezut că este relația mea pansament și nu ne dădeau șanse că o să fim împreună. Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic, adică și-a permit niște chestii. Fusesem îmbrăcată cu o zi înainte cu o rochie roșie, arătam țiplă atunci. Mi-a cântat și a doua zi, când îl văd, avea o cămașă roșie și el îmi spune „Am poftit la rochia ta roșie de ieri”.”, a mai spus ea.

Citește și: Gabriela Cristea, marcată de perioada copilăriei: „Eu te-am făcut, eu te omor”. Vedeta își dorește o altă educație pentru fetele ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  Gabriela Cristea  salariu  Tavi Clonda  venituri 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel