Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian. Ce dezvăluiri a făcut regizorul serialului „Clanul”
Data publicării:
Deși e discret din fire, de această dată, Anghel Damian a dat mai mult de casă. Iată ce dezvăluiri a făcut iubitul lui Theo Rose.

Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a oferit în premieră detalii despre nunta cu Theo Rose. Într-un interviu pentru revista VIVA!, Damian, cunoscut pentru discreția sa, a împărtășit câteva aspecte despre nunta cu mama copilului său. El a menționat și promisiunea pe care și-au făcut-o la începutul relației și pe care o respectă cu strictețe în fiecare săptămână, fără excepție.

Anghel Damian și Theo Rose, părinți exemplu

Întrebat de cum au reușit el și Theo Rose să îmbine cariera cu viața personală, Anghel a fost sincer și a mărturisit care este secretul care le dă putere să reușească în toate.

„Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri. Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit.”, a povestit Anghel Damian, pentru revista VIVA!

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, emoționată până la lacrimi de un moment petrecut în familia sa

Cum va arăta nunta lui Anghel Damian cu Theo Rose

Dacă în general nunțile de vedete sunt niște evenimente grandioase, luxuriante, nu același lucru se întâmplă și în cazul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian. Conform spuselor lui Anghel, cei doi își doresc o ceremonie cât mai restrânsă.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.”, a continuat Anghel Damian.

Când vine vorba de petreceri, Anghel a recunoscut că are două părți, dar, chiar și în aceste ipostaze, preferă discreția.

„Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional.”, a adăugat iubitul lui Theo  Rose.

Te-ar putea interesa și: Fiul lui Theo Rose a împlinit un an. Mesajul emoționant postat de artistă: „Ești făcut din iubire”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel