Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar
INGREDIENTE:
500 gr pulpă de pepene roșu
20 capșuni (aprox 300 gr)
1 banană coaptă
1 lingură zahăr
1 esență vanilie
MOD DE PREPARARE:
Se curăță pulpa pepenelui de sâmburi și se taie cuburi. Se pune în blender. Se pun peste el căpșunile curățate de codițe, banana ruptă bucăți, zahărul și esență. Se adaugă 1/2 cană apă foarte rece și se mixează bine. Se servește cu gheață în pahare ornate cu zahăr (treceți gura paharelor prin zeama de lămâie și apoi prin zahăr).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Spectacola Team
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: banane bautura capsuni pepene
Jonice Webb, expert în...
Daniela Simulescu, astrolog DC...