Băutura secretă pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare dimineața. Așa se menține în formă, la 81 de ani
Data publicării:
Sofia Vicoveanca a dezvăluit rutina alimentară ce o ajută să se mențină în formă. 

Sofia Vicoveanca este extrem de apreciată de toată lumea pentru modul în care arată la vârsta de 81 de ani. Celebra interpretă de muzică populară pare că a oprit timpul în loc, întrucât nu doar că emană de fiecare dată extrem de multă energie și o stare de spirit foarte pozitivă, dar arată și foarte bine. În acest sens, cântăreața spune că are mai multe secrete, pe care le-a împărtășit în cadrul unui interviu. Așadar, dimineața nu și-o începe niciodată fără un suc pe bază de crudități, iar ziua continuă tot cu o rutină sănătoasă, din care cafeaua lipsește cu desăvârșire.

”Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănânc brânză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”., a declarat vedeta, potrivit evz.ro.

Pe aceeași temă: „Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

Sofia Vicoveanca nu se ferește nici de grăsimi

Chiar dacă foarte multe persoane identifică un stil de viață sănătos fără prea multe grăsimi, spre deloc, îndrăgita cântăreață de muzică populară spune că nu a îndepărtat definitiv acest tip de alimente din meniul ei. Artista adoră gălbenușul de la ouă, smântâna și obișnuiește să aibă mereu cam două mese pe zi, unde încearcă să integreze toți nutrienții necesari unui stil de viață sănătos. 

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai spus artista de muzică populară.

Te-ar putea interesa și: Sofia Vicoveanca, ingredientul inedit pe care îl pune în ciorbă: „Vă spun rețeta! Este un borș acru”

Ce alimente nu consumă niciodată

Nici la masa de sărbători nu este foarte reținută, ba chiar obișnuiește că consume tot ce îi poftește inima. Totuși, există două alimente de care nu se apropie niciodată, mai mărturisește Sofia Vicoveanca. Nu face aceste sacrificii pentru sănătate, ci din frica de a nu-i fi afectată în vreun fel vocea.

„De Sărbători am mâncat de toate. Nu am făcut excepție de la nimic anume. Nu îmi este frică că o să mă îngraș. Eu semăn cu tatăl meu. Am carne macră pe mine. Nu am ținut niciodată regim. Singurul lucru de care m-am ferit toată viață a fost acela de a mânca ceapă și am încercat pe cât posibil să nu beau acidulat, pentru că îmi afectează glasul.”, a spus Sofia Vicoveanca pentru Click!.

Citește și: Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală: "Sunt la capăt de drum..." Care este cea mai mare dorință a artistei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alimente  bautura  dietă  sofia vicoveanca  Vârstă 

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii




pixel