Bebe Rexha s-a îngrășat 13 kilograme din cauza unei afecțiuni: „O mulțime de femei o au și nu știu”
Data publicării:
Bebe Rexha a vorbit despre diagnosticul primit de la medici, dar și despre kilogramele câștigate brusc din cauza afecțiunii cu care se confruntă.

Bebe Rexha a vorbit despre sindromul ovarelor polichistice; diagnosticul pe care l-a primit recent. 

Bebe Rexha a fost invitată în emisiunea lui Gayle King de pe SiriusXM, unde a dezvăluit că a a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice și că s-a îngrășat brusc 13 kilograme. 

"Tocmai am aflat recent că am  sindromul ovarelor polichistice, și multe femei îl au. Multe dintre femeile care îl au nu știu".

Dr. Courtney A. Minors, MS, RDN, LD/N un dietetician înregistrat și specialist în sindromul ovarelor polichistice a explicat ce reprezintă această afecțiune, cum să știi dacă o ai și când trebuie să mergi la medic pentru un diagnostic.

"SOPC este o afecțiune metabolică, endocrină și reproductivă complexă. Este extrem de frecventă, afectând până la una din cinci femei și persoane AFAB. În general, este diagnosticată în perioada fertilă, cel mai adesea la vârsta de 20-30 de ani", a declarat Courtney pentru BuzzFeed.

"Este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente cauze de infertilitate. Cu toate acestea, afecțiunea are implicații asupra sănătății care se extind dincolo de anii de reproducere - cum ar fi riscul crescut de diabet, boli de inimă și cancer ovarian", a continuat Courtney.


Cu ce simptome se confruntă Bebe Rexha


 "Provoacă  creșterea părului facial, acnee în jurul bărbiei, creștere în greutate - face dificilă concepția unui copil." - a declarat bebe Rexha.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bebe Rexha (@beberexha)


Dr. Courtney a mai explicat pentru BuzzFeed de ce SOPC provoacă simptome atât de drastice. "SOPC se caracterizează prin androgeni sau "hormoni masculini" crescuți, cum ar fi testosteronul, dihidrotestosteronul (DHT) și DHEA-sulfat. Elevațiile acestor hormoni contribuie la simptome precum acneea, hirsutismul și căderea părului."

 


Bebe Rexha, reacție dură după ce a fost criticată pentru kilogramele în plus

Artista muzicală nominalizată la premiile Grammy a postat  Twitter o captură de ecran a căutărilor în care apare numele ei și cuvântul "grasă", scriind: "Da, sunt în epoca mea grasă, și ce?".

Rexha a postat, de asemenea, o fotografie în care își ridică tricoul într-o oglindă din baie pentru a-și arăta abdomenul. 


"Să vezi acea bară de căutare este atât de supărător", a scris ea pe Twitter la acea vreme. "Nu sunt supărată pentru că este adevărat. M-am îngrășat. Dar este pur și simplu nașpa. Mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubesc, indiferent de situație".

 

Rexha a vorbit recent despre cum este afectată atunci când oamenii discută despre corpul ei, într-un interviu cu Jennifer Hudson, potrivit People. "Ascultați, suntem în atenția publicului, așa că este inevitabil să se întâmple asta", i-a spus ea gazdei talk-show-ului, adăugând: "Dar trebuie să fim pozitive și să arătăm oamenilor dragoste".

"Am fost mult mai slabă și m-am îngrășat puțin", a spus Rexha, după ce a vorbit despre diagnosticul ei recent de sindrom al ovarelor polichistice. "Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi lucruri de genul acesta, te tulbură."

"[SOPC] este una dintre principalele cauze pentru care femeile se îngrașă și sunt obeze", a mai spus ea. "Am sărit, literalmente, cam 10 kilograme atât de repede, poate puțin mai mult."

"Nu știi prin ce trece cineva, prin ce trece în viața lui, așa că este cam greu", a adăugat ea. "Dar simt că suntem în 2023... nu ar trebui să vorbim despre greutatea oamenilor." 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: bebee rexha  ingrasat  kilograme  ovare polichistice 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel