Bebelușa Oana Ioniță, operată de urgență la picior. Cum se simte acum: „Timp de zece zile nu am voie...”
Data publicării:
Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, este într-un proces de recuperare, după ce a suferit o operație la piciorul drept.

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a ajuns de urgență pe masa de operație, unde a suferit o intervenție la piciorul drept. Chiar dacă pentru câteva zile vedeta se află într-o amplă recuperare, aceasta spune că începe să se simtă din ce în ce mai bine și îți continuă activitatea profesională online.

„M-am externat, mă simt ok. Imediat cum am ajuns acasă am şi avut cursuri, ce e drept online, am predat două ore. Pot să fac cursuri online din pat, cei cu care lucrez sunt obişnuiţi. Au exerciţiile, eu le spun ce trebuie să facă şi deja ştie toată lumea, totul e ca un cod!”, a mărturisit Oana Ioniţă, pentru Click!.

Așadar, timp de mai bine de o săptămână, vedeta nu are voie să îndoaie genunchiul care a avut de suferit, dar nici nu are voie să calce cu el în pământ.

„Timp de zece zile nu am voie să pun piciorul jos şi nici să-l îndoi. Mi-a explicat doctorul atât de bine, că o fac de plăcere. Mi-a zis că mi-a injectat o soluţie, PRF, care ajută să regenereze partea de ţesuturi şi de membrane”, a mai spus ea.

Poate te interesează și: Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Fiica sa, Isabela, moștenește această problemă

Din păcate, fiica Oanei de doar 11 ani moștenește deja problema mamei sale. În acest sens, vedeta spune că deja a început să facă diferite proceduri cu cea mică, astfel încât situația să nu se agraveze și să nu ajungă, la rândul ei, pe masa de operație. 

„Isabela are şi ea tot fisură de menisc de gradul trei şi trebuie să facem multe proceduri de recuperare medicală. Nu ne grăbim cu operaţia, pentru că orice intervenţie la genunchi i-ar putea afecta creşterea”, a mai dezvăluit fosta Bebelușă.

Ce spune Oana Ioniță despre „Cronica Cârcotașilor”

Când vine vorba despre proiectul care a consacrat-o, Oana își amintește cu nostalgie despre emisiunea de divertisment de pe Prima TV.

„A fost cea mai intensă perioadă din viața mea. Primesc deseori invitații la emisiuni la care particip cu copiii din școală care au performanțe multiple, câteodată chiar și cu propria familie. Am crescut în familia ”Cronicii”, care m-a ajutat să mă dezvolt ca artist și ca individ. Televiziunea este un alt mod de viață din care ai multe de învățat, mai ales să faci față presiunii. În viață, ca în televiziune, există urcușuri și coborâșuri, eu am lucrat în perioada de glorie a emisiunii, 10 ani de realizări și de expunere media.”, a mai declarat aceasta potrivit ego.ro

Citește și: Familia lui Alexandru Arșinel nu-și poate reveni din șoc: „Mama este distrusă de durere”. Fiul regretatului actor, declarații tulburătoare

Cum se menține în formă vedeta

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Oana Ioniță are un aspect fizic impecabil. În acest sens, vedeta spune că nu face sacrificii uriașe pentru a se menține în formă, dar încearcă mereu să păstreze un echilibru.

„Depinde foarte mult de metabolism, dar și de rigorile personale. Am momente când nu mă pot abține de la o felie de tort, dar nu mai mănânc dulciuri câteva zile după. Cred în echilibru și într-o viață dinamică. Sedentarismul este cel mai aprig dușman al sănătății. Nu există să mănânci puțin și să nu te îngrași, cantitatea și calitatea alimentelor ne definesc.”, a mai dezvăluit aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cronica carcotasilor  oana ionita  operație 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel