Bebeto, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „E greu să crești fără un părinte”
Data actualizării:
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf Junior, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit, la podcastul mamei sale, despre divorțul părinților și cum l-a afectat acea perioadă.

Anamaria Prodan l-a invitat la podcastul său chiar pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf Junior, cunoscut ca Bebeto. Acesta a vorbit despre cea mai grea perioadă prin care a trecut, și anume divorțul părinților săi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct căsniciei lor în urmă cu aproximativ 3 ani, când fiul lor avea doar 13 ani. A fost o despărțire cu scandal și a urmat o perioadă dificilă pentru cel mic. Acum, Bebeto și-a găsit curajul de a vorbi despre sentimentele și trăirile pe care le-a avut la momentul respectiv. Acesta spune că, în acea perioadă, se gândea mai mult la mama lui și la felul în care se simte ea și mai puțin la el. De asemenea, băiatul spune că l-a ajutat foarte mult faptul că joacă fotbal pentru că își vărsa toți nervii și toate stările negative pe teren. Bebeto recunoaște că este greu să crești fără un părinte, dar spune că a trecut peste și că acum situația nu mai este la fel de dificilă pentru el.

„E greu să crești fără un părinte”

„Cred că a fost o situație grea, pentru mine a fost puțin mai greu decât pentru Sarah sau Rebecca fiindcă eu am fost lângă tine, ele erau plecate. Și poate a fost mai greu pentru mine, dar logic că a fost și pentru ele foarte greu. Eu am stat foarte mult cu tine, deci nu prea m-am gândit la mine, m-am gândit mai mult la tine, să fii tu bine. Și încet, încet a trecut timpul. Îmi vărsam toți nervii în fotbal și m-a ajutat foarte mult chestia asta. Te simți singur. Să zicem că mama ta se gândește la ale ei, tatăl tău se gândește la alte chestii și tu rămâi singur acolo. Simți uneori că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Și e normal, cred că așa se simte toată lumea care a trecut printr-un divorț. Al nostru a fost puțin mai ciudat fiindcă totul a fost public și toată lumea știa tot ce se întâmplă. Dar a trecut. Erau momente când era totul foarte rău. Sunt unele situații în care un părinte îl lasă pe celălalt și cred că e greu să crești fără un părinte. Pentru că sunt sunt unele situații în care vrei să îl întrebi pe tatăl tău sau pe mama ta, dar te obișnuiești și treci peste”, a declarat Bebeto, la podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Ce spune despre relația cu Ronald Gavril

„Nu cred că mi-a lăsat nicio urmă”

Laurențiu Junior a spus că nu va face niciodată ceea ce tatăl său a făcut pentru că a văzut cât de greu îi este unei femei să treacă prin ce a trecut mama sa. De asemenea, acesta a recunoscut că este mult mai apropiat de mama sa și că ea este persoana pe care a respectat-o întotdeauna cel mai mult.

„Nu o să fac niciodată ce s-a întâmplat pentru că am stat foarte mult cu tine și mi-am dat seama cât de greu este pentru o femeie. Sunt chestii care te construiesc, în special pentru că eu eram în anii ăștia în care crești. Nu m-am schimbat pentru că mereu am avut aceeași gândire, mereu te-am respectat pe tine cel mai mult. Când ești băiat, parcă ești mult mai apropiat de mama ta. Toată lumea știe că noi suntem foarte apropiați. Nu cred că mi-a lăsat nicio urmă”, a adăugat Bebeto, invitat la podcastul mamei sale, Anamaria Prodan. 

Te-ar putea interesa și: De ce nu au divorțat Anamaria Prodan și Reghecampf: „Am câștigat numele”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel