Bella Santiago și bunica ei, greutăți inimaginabile. S-a luptat cu sărăcia toată copilăria: „Nu am trăit precum copilul meu”
Data publicării:
Viața din Filipine a fost grea pentru artistă. Ea a povestit momentele halucinante în care se regăsea de multe ori, în copilărie.

Mulți o cunosc pe Bella Santiago de la televizor, acolo unde ea a participat la mai multe emisiuni și unde câtștigat și premii. Ea a venit în România în 2016, țara natală fiind Filipine. Ea a avut parte de o copilărie grea, iar bunica a rămas permanent în amintirea ei.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață. Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc de dimineață. Șapte era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult”, a povestit Bella Santiago la Ego Life.

Vezi și: Cum se sărbătorește Crăciunul în Filipine. Bella Santiago: „Mergeam singură la colindat” / EXCLUSIV

Face tot ce poate pentru a își ajuta familia

Ea acum are 32 de ani și s-a luptat din greu pentru a câștiga un trai mai bun la noi în țară. Copilul ei, după cum admite și ea, se bucură de o copilărie mult mai bună decât cea de care a avut cântăreața parte.

Vezi și: Bella Santiago, cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir: "Am învățat că..." Ce spune artista despre plecarea de la Kanal D / EXCLUSIV /

Mama ei a plecat de mică într-un oraș mai mare pentru a putea susține familia, iar orezul era mâncarea principală în casa bunicii, neavând alte posibilități. Ajunsă la maturitate, Belle se asigură că își ajută familia cât de mult poate.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine. Atunci mama nu prea avea răbdare cu mine. La un moment dat, când mă bătea, a văzut bunica mea și m-a luat ea. Atunci a decis mama să plec, să mă lase la bunica. Ea a vrut să plece într-un oraș mai mare să câștige bani. Am stat la bunica mea. Da, tot timpul (n.r. ea le ajută pe ele acum). Am zis că până respir o să o ajut”, a mai povestit Bella Santiago, conform sursei precizate.

Vezi și: Bella Santiago, MOTIVUL pentru care a refuzat participarea la America Express: Când eram la Teo am avut o propunere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: bella santiago  bella santiago linistea  bella santiago muzica  bella santiago sot 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel