Betty Salam a dezvăluit când s-a produs, de fapt, despărțirea dintre ea și Cătălin Vișănescu: „Sunt relații care nu mai merg și trebuie să accepți”
Data publicării:
Betty Salam a făcut dezvăluiri neștiute din căsnicia cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Fiica lui Florin Salam a spus când s-a produs, de fapt, despărțirea.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu traversează una dintre cele mai grele perioade din viața lor de cuplu. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias, însă acum, la 6 ani de când au devenit oficial soț și soție, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au ales să se separe. Mai mult, după anunțul despărțirii s-a speculat că fiica lui Florin Salam și-ar fi găsit liniștea în brațele altui bărbat. Este vorba despre cântărețul de manele Iuly Neamțu, cu care a și colaborat pe plan muzical. Cu toate acestea, Betty Salam a ieșit public și a mărturisit că în viața ei nu a existat și nici nu există un alt bărbat în afară de soțul ei.

Betty Salam, dezvăluiri din mariajul cu Cătălin Vișănescu, după anunțul separării: „Nimeni nu ne știe problemele”

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, fiiica lui Florin Salam și-a dorit, din nou, să pună capăt zvonurilor cu privire la faptul că ar fi într-o nouă relație. Mai mult, ea a mărturisit că este vorba doar despre o pauză pentru a rezolva toate neînțelegerile din cuplu. Ea a recunoscut că se iubesc în continuare, dar trebuie să se reculeagă pentru a-și salva căsnicia.

„M-am săturat! Eu nu sunt prietenă cu scandalul, evit foarte mult să fiu asociată cu asemenea lucruri. De multe ori trebuie să dai explicații celor de acasă. Eu cu Cătălin, într-adevăr, nu mai formăm un cuplu, momentan. Nu există că a fost sau este un bărbat în viața mea, o să-i rog pe cei de acasă să nu mai creadă asta. Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg și trebuie să accepți, generațiile se schimbă. Suntem în 2024.

Dacă eu îl iubesc pe Cătălin și el pe mine hai să luăm o pauză, să reparăm ce este stricat. Te gândești la ce lipsește. Suntem de 10 ani împreună, este și o diferență de vârstă, avem și lumi diferite. Nu (nr. nu s-a gândit la despărțire după perioada de pauză). Las totul în voia Domnului, eu și Cătălin suntem foarte buni prieteni, dar sunt zile și zile. Poate că eu am o depresie, poate că are el. Trebuie să ne reculegem. Nimeni nu ne știe problemele”, a spus Betty Salam, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Când s-a produs, de fapt, despărțirea: „O pauză nu știi niciodată cât ține”

Betty Salam a explicat că despărțirea s-a produs recent și că nu știe cât va ține. Ea a subliniat că, în momentul în care problemele vor fi rezolvate, pauza va înceta. 

„Am luat o pauză de câteva zile, săptămâni, nu știu. O pauză nu știi niciodată cât ține. În momentul în care o să fim mulțumiți cu noi, în primul rând, și nu vom mai avea anumite probleme, atunci va înceta pauza. (...) Cătălin este un bărbat foarte matur. El știe ce alege în viață, dar și eu ca femeie. Acum suntem în pauză, să te desparți în timpul unei pauze, trebuie să fii puțin controlat. Oamenii spun cum să iei pauză. Pe noi ne va lega încontinuu Mathias. Punem accent pe mama lui, tatăl lui”, a mai precizat Betty Salam.

Te-ar putea interesa și: Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi"

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel