Betty Salam, adevărul despre separarea temporară de Cătălin Vișinescu. Ce a dezvăluit cântăreața
Data publicării:
Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a vorbit despre adevăratul motiv pentru care ea și soțul ei au hotărât să ia o pauză, dar și despre cum au reușit să depășească această perioadă dificilă din relația lor. 

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț de manele Florin Salam, a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri. Cântăreața a vorbit despre motivele din spatele separării temporare de soțul ei, Cătălin Vișinescu, dar și despre cum au reușit să își rezolve problemele. Betty a mărturisit că ea și soțul ei au trecut printr-o perioadă dificilă în care nu mai reușeau să comunice decât despre partea profesională și se certau din orice motiv nesemnificativ.

Vedeta a recunoscut că s-au axat foarte mult pe carieră și alte responsabilități pe care le aveau și au uitat să își acorde atenția necesară. Când au realizat că lucrurile nu mai funcționează așa cum trebuie între ei, cei doi au hotărât să ia o pauză și să își dea seama ce pot face pentru a-și rezolva problemele. Astfel, au ajuns, în cele din urmă, să găsească o soluție și s-au împăcat, fiind acum mai fericiți ca niciodată.

Te-ar putea interesa și: Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

„Nu ne mai dădeam atenție”

„Am lăsat orgoliul prima dată înainte de dragoste și de orice altceva. Ne-am axat foarte mult pe carieră, pe muncă, pe treburi pe care aveam să le facem, și uitam de noi. Cam asta a fost problema. Am vrut să luăm o pauză să văd care e buba. Singura problemă pe care am avut-o a fost faptul că nu ne mai dădeam atenție cum ne dădeam la început și că ne axam foarte mult pe lucrurile pe care le aveam de făcut.

Chiar dacă stăteam unul lângă celălalt, nu comunicam. Comunicam doar despre evenimente, studio, ce are el de făcut, ce am eu de făcut. A fost o perioadă încărcată atât pentru mine, cât și pentru el. Eu sunt extrem de agitată, el este un om foarte calm. (...) Ispite sunt peste tot. Singurele ispite pe care le-am avut au fost eu și cu Cătălin. Noi am fost propriile ispite”, a declarat Betty Salam, la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Ispita Diandra, adevărul din spatele momentelor intime cu Andrei la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat, de fapt

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, au o relație de când artista avea doar 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și tot în acest an a venit pe lume Mathias, fiul lor. În luna iulie, Betty Salam și-a anunțat urmăritorii că ea și soțul ei au luat o mică pauză de la căsnicia pe care o au pentru a lămuri și a clarifica anumite lucruri. După nici două luni, cântăreața a dezvăluit că s-au împăcat.

O urmăritoare i-a scris un comentariu la unul dintre videoclipurile postate pe rețelele sociale în care i-a spus că uneori o pauză este chiar benefică pentru o relație, iar Betty Salam a răspuns: „Uneori, chiar e cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată, însă mulți n-au fost de acord. Unde există dragoste, nu se încheie niciodată, cred eu”.

Se pare că, așa cum chiar artista a spus, uneori, o pauză este o alegere bună într-o relație. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și se bucură din plin de frumoasa poveste de dragoste pe care o au, dar și de băiețelul lor, Matthias. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel