Betty Salam, detalii cutremurătoare despre moartea mamei ei: ”M-am simțit vinovată pe tema asta”. Cum a presimțit arista întreaga tragedie
Betty Salam a vorbit despre moarte mamei sale, una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Betty Salam a fost invitată în cadrul emisiunii online ”În Oglindă”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai marcantă și grea experieneță din viața ei, moartea mamei sale. Fiica celebrului manelist spune faptul că a presimțit acele lucruri rele cu o săptămână înainte ca Fănica să fie internată în spital.

”Am simțit înainte cu o săptămână că mama mea va muri. Nu știu cum. M-am simțit vinovată pe tema asta. La un moment dat, credeam: ” eu asta îmi doresc”, asta gândeam eu. Eram foarte mică, aveam șapte ani, asta îmi doresc eu? Să se întâmple asta cu mama mea. Vedeam tot momentul, am văzut și eu pe internet tot momentul, în rest nu știu absolut nimic. Eu nu am fost la moartea mamei mele, și mă repet, mă bucur că nu am rămas cu imaginea aia urâtă, tristă, iar eu nu voiam să o am așa în ochi. Eu nu am fost și nu știu nimic. Tot ce am văzut a fost pe internet, unde am căutat acum câțiva ani, eu aveam în viziunea mea înainte cu o săptămână tot. Am văzut asta când ea era la spital...eram cu ochii deschiși și mi-am imaginat chestia asta.”, a spus Betty Salam în cadrul emisiunii.

„Tot ceea ce s-a întâmplat a adurat trei săptămâni”

Mai mult, nici ea, dar nici fratele său nu au fost la înmormântarea mamei lor, pentru că, susține artista, rudele acestora nu au fost de acord ca cei mici să rămâne cu acea imagine ”urâtă” în cap.

„Ea a avut probleme de cât l-a născut pe fratele meu și nu s-a refăcut. Familia îi zicea să ia pastile, să aibă grijă, iar ea nu asculta. A avut hepatită. Tot ceea ce s-a întâmplat a durat trei săptămâni, dar nu-mi mai aduc aminte nimic. Nici eu, nici fratele meu n-am fost la înmormântare. Tata și-a revenit foarte greu. El din momentul ăla nu și-a mai dorit nimic, a simțit că a pierdut totul. Se iubeau foarte mult, chiar dacă nu se vedeau zilnic și nu aveau momente în doi, nu și-au pierdut nicio secundă dragostea.”, a continuat aceasta.

Cel mai mare regret a lui Betty Salam

Faptul că nu și-a văzut mama delol înainte să moară a marcat-o pe fiica lui Florin Salam, care, dacă ar putea să dea timpul înapoi, s-ar întoarce fix în acele momente.

„Mi-aș fi dorit să merg să îmi văd mama în spital, eu n-am văzut-o deloc atunci. Nu mi-aș dori să mă întorc în trecut și să retrăiesc o zi frumoasă, ci într-o zi în care ea era în spital și urma să moară și să vorbesc cu ea și să-i spun ultimele cuvinte.”, a mai spus ea.

Betty Salam nu era pregătită să devină mamă

„La 18 ani l-am născut pe Matthias. Nu eram pregătită să fac asta, dar nici nu regret că am adus pe lume acest copil, dar n-am fost pregătită și nu mi-am dorit să am copil la 18 ani. Nu a fost ăsta visul sau drumul meu. Mi-am dorit să mă distrez, să copilăresc, pentru că n-am avut parte de asta. Totul s-a întâmplat pentru că Cătălin își dorea copil, am făcut-o pentru el.”, a spus Betty Salam.

Citește și: Mirela Vaida, probleme de sănătate, după vacanța în Delta Dunării: „Nu știu ce să fac, să mă operez?”

Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 03 aug 2022, 09:28

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare