Betty Salam, dezvăluire despre Florin Salam: "Nu am spus niciodată treaba asta"
Data publicării:
Betty Salam, fiica celebrului Florin Salam, a spus cum și-a croit drumul în cariera muzicală!

Însă Betty Salam a dezvăluit că totul a fost făcut pe cont propriu. A refuzat ajutorul financiar al tatălui său chiar și în timpuri dificile. 

Betty a fost decisă își demonstreze valoarea prin muncă și și-a propus să ajungă pe scena muzicală, însă fără să apeleze la numele Salam. Chiar dacă nmele ei este renumit în lumea muzicii, Betty consideră faptul că succesul real apare ca urmare a eforturilor personale, dedicare și munca constantă pot aduce o carieră durabilă.

Betty Salam a avut provocări financiare, dar nu a cerut ajutorul tatălui său

 

Nu multă lume știe faptul că Betty Salam a avut provocări financiare în decursul carierei sale muzicale. În acest context, ar fi putut să ceară ajutorul tatălui ei, dar a preferat să înfrunte singură aceste probleme, determinată să fie un model pentru cei apropiați. A dorit să se remarce 100% prin eforturile proprii, prin muncă și perseverență. Betty Salam susține că munca asiduă îi poate aduce împlinirea pe care o caută în cariera sa muzicală.

"Am cel mai bun tată pe bune, nu-mi reproșează niciodată nimic"

 

"Nu am spus niciodată treaba asta. Am avut momente în care chiar am rămas fără bani, și nu te gândi, ce, nu ai avut câteva mii de euro?’ Nu. Au fost momente când am rămas fără bani pentru că întotdeauna am fost genul de om, pot spune, care am vrut să îmi câștig singură banii. Da, tata îmi dă bani, niciodată nu mi-a lipsit absolut nimic. Orice, dacă eu îmi doream un lucru, îmi oferea, și în momentul de față.

Am cel mai bun tată pe bune, nu-mi reproșează niciodată nimic. Dar, dacă ar fi fost cineva în locul meu, cred că ar fi fost cel mai răsfățat copil. Mie nu îmi place să fiu răsfățată, vreau să-mi câștig banul meu, din munca mea și fac tot posibilul, așa cu greu", a declarat Betty Salam în podcastul lui Jorge.

Video

Youtube video image

Citește și - „Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Zilele trecute Betty Salam și-a șocat surprins fanii din mediul online, la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit faptul că ea și soțul ei s-au despărțit, apoi a venit cu câteva precizări. 

În urmă cu o lună, Betty Salam anunța faptul că s-a împăcat cu Cătălin Vișănescu. Vestea a venit la două luni după ce a recunoscut că ea și soțul ei au hotărât să se separe, pentru o perioadă, după 6 ani de căsnicie. Mai mult, fiica lui Florin Salam a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, unde a spus și motivele din spatele separării temporare de soțul ei, însă și despre cum au reușit să își rezolve dificultățile din căsnicie și să ajungă să formeze, din nou, o familie fericită alături de fiul lor, Matthias. Vezi continuarea articolului aici! https://www.spectacola.ro/nu-suntem-bine-deloc-ne-am-despartit-betty-salam-mesaj-socant-la-doar-cateva-zile-dupa-ce-a-vorbit-despre-impacarea-cu-catalin-visanescu_42176.html 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel