Betty Salam, mărturisiri emoționante despre pierderea mamei. Cântăreața și-a deschis sufletul: „Sunt atât de doritoare să spun mamă, dar nu pot”
Data publicării:
Betty Salam a făcut dezvăluiri emoționante despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, dar și despre cele mai frumoase amintiri pe care le are alături de familia sa.

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț de manele Florin Salam, a trăit o adevărată dramă atunci când mama ei a murit din cauza unei boli cumplite. Cântăreața avea doar 7 ani, iar fratele ei mai mic avea 3 ani când s-a întâmplat tragedia.

„Noi îl mințeam că mama este plecată în vacanță”

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Betty Salam a văzut mai multe dezvăluiri dureroase. Tânăra a mărturisit că și-ar dori să își șteargă din memorie perioada în care și-a pierdut mama pentru că au fost momente care au afectat-o foarte mult. De asemenea, ea a spus că atunci când s-a întâmplat tragedia, se simțea singură, alături fiindu-i doar fratele ei.

Pentru că acesta era foarte mic și nu înțelegea ce se întâmplă cu adevărat, Betty și familia sa au fost nevoiți să îi spună că mama lor este în vacanță și se va întoarce curând. Cu toate acestea, Betty Salam are și amintiri frumoase alături de mama, tatăl și fratele ei. Unul dintre momentele ei preferate era atunci când tatăl ei, Florin Salam, se întorcea acasă de la evenimente și luau împreună masa, petrecând timp în familie.

Te-ar putea interesa și: Diana Matei a dezvăluit ce salariu are în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ce sumă câștigă artista

„Având în vedere că aveam 7 ani-7 ani jumătate când ea a decedat, nu pot spune foarte multe amintiri. Dar în momentul în care ne puneam la masă și venea tatăl meu de la evenimente se lumina casa. Mâncam împreună și cred că astea sunt cele mai frumoase sentimente pentru mine și dele mai frumoase momente. (...) Perioada în care am rămas eu cu fratele meu și cu tata după ce s-a întâmplat cu mama. Fix perioada aia aș vrea să mi-o șterg din cap.

Sunt anumite amintiri pe care le am și nu le voi uita niciodată și aș vrea să le șterg. Mă simțeam efectiv singură cu fratele meu și nu vedeam pe nimeni în jurul nostru. Nu era nimeni. Sunt niște amintiri urâte, dar într-o oarecare măsură m-au și ajutat. Fratele meu este mai mic decât mine, are 20 de ani, patru ani diferență. El nu înțelegea ce se întâmplă. Noi îl mințeam pe Dani că mama este plecată în vacanță și că se va întoarce. Astea aș vrea să mi le șterg, m-au afectat mult. Sunt momente în care le spun cu zâmbetul pe buze pentru că sunt niște momente din viața mea”, a spus Betty Salam.

Te-ar putea interesa și: Horoscop marți, 22 octombrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

„Sunt atât de doritoare să spun mamă, dar nu pot”

Betty Salam a mărturisit că mama soțului ei i-a spus, la începutul relației, că o poate numi mamă dacă dorește. Cu toate acestea, cântăreața nu a putut spune niciodată acest cuvânt altei persoane, nici măcar mătușii sale, care a ajut grijă de ea și care a tratat-o ca pe fiica ei. Tânăra a recunoscut că și-ar dori să poată numi mamă pe cineva și îi este foarte dor să rostească acest cuvânt atât de special, dar nu a putut și nu va putea niciodată să o facă, mama ei fiind de neînlocuit.

„Vorbeam cu soacra mea acum mult timp și ea mi-a spus așa: „Dacă vrei, poți să îmi spui mamă”. M-am uitat la ea și i-am spus: „Eu ți-aș spune mamă cu tot dragul. Aș vrea să pot să spun mamă cuiva, ție în primul rând, pentru că ești mama lui Cătălin”. Îmi e dor să pomenesc cuvântul mamă, sunt atât de doritoare să spun mamă de nu îți închipui, dar nu pot. Nu am cum, o iubesc, e o femeie de nota 10, o respect, e ca mama mea, dar nu pot să îi spun. Și oricine, nu neapărat soacra mea. De exemplu, Aura, mătușa mea, care chiar mi-a fost ca o mamă. Nu pot să îi spun, nu aveam cum. Mama mea știu unde este și nu pot. Mama mea e mama mea”, a precizat Betty Salam, la podcasul „Vorba lu' Jorge”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel