Bia Khalifa, atac dur la colegii ei de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: ”Nu am avut ce să învăț de la ei. Eu i-am învățat câte ceva”
Data publicării:
Bia Khalifa a vorbit despre experiența din Republica Dominicană. 

Bia Khalifa a fost una dintre cele mai controversate persoane care au participat sezonul acesta la emisiunea „Sunt Celebru, scoate-mă de-aici.” Vedeta site-urilor pentru adulți a avut mai multe conflicte aprinse cu diferiți concurenți, ba chiar a ajuns să fie eliminată, în urma comportamentului ei nepotrivit. Acum, la câteva săptămâni de când a părăsit jungla, blondina vine cu noi declarații controversate. Chiar dacă în jungla Dominicană au fost prezente mai multe nume importante din industria românească, cum ar fi, spre exemplu, actorul Cornel Palade, Bia Khalifa spune că nu a avut ce să învețe, de la niciunul dintre concurenți. Ba mai mult, aceasta susține că ea este cea care le-a oferit un exemplu colegilor din junglă.

„Eu nu am venit nepregătită, neînvățată. Probabil am dezvoltat niște chestii pe care le știam deja. Nu pot să zic că am învățat ceva. Și nici nu am avut de la cine. Se pare că i-am învățat pe mulți din emisiune câte ceva, un pic din toate.”, a declarat Bia Khalifa, potrivit Fanatik

 

Chiar dacă a avut multe divergențe în timpul emisiunii, Bia Khalifa spune că a rămas în relație de prietenie cu unii dintre colegii ei. 

„Cu siguranță. Cu Giani, cu Cristi, cu Mara și cu Cornel. Și Radu a venit să mă salute, îmi pare bine că și-a dat seama că a greșit în emisiune. Chestia asta m-a făcut să mă simt mai bine. Consider că este un pas bun pentru el și doar un om deștept știe să-și dea seama când greșește. Mi-am recreat părerea bună pe care o aveam despre Radu, că niciodată nu am spus ceva rău despre el, am avut o părere bună.”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată. 

Poate te interesează și: Adela Popescu, motivul pentru care nu și-a urmat soțul în Thailanda: „Am luat toate variantele în calcul”

 

Bia Khalifa, scandal dur cu Ami

Unul dintre cele mai dure momente din cadrul emisiunii, care a pus și punct parcursului Biei în jungla Dominicană, a fost când aceasta a scuipat-o pe cântăreața Ami. Totul ar fi pornit când vedeta site-urilor pentru adulți ar fi acuzat-o pe artistă de faptul că aceasta a bârfit-o, deși Ami a negat. 

„Nu te mai ofensa, AMI. N-ai jucat corect și chiar dacă jucai corect pierdeai. Nu ești în stare și trebuie să înțelegi. Tu pierzi mereu! (…) Ți-am zis că trișezi și nu ești bună de nimic. Ești foarte lingușitoare. (…) Îți e greu să zici că am păturica în ploaie? Te faci că nu vezi. Degeaba faci pe victima. Sunt întrebări la care trebuie să răspundă. Normal că mă enervez și o fac în toate felurile. Ești ultima speță! E o manipulatoare perversă. În fiecare zi mă încerci și îmi vine să te bat toată ziua. Te-aș bate, dar nu pot, că ești prea mică”, a spus Bia Khalifa.

VEZI și: AMI, primele declarații după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: ”A fost cel mai frumos joc al minții!”

Bia Khalifa nu a încheiat declarațiile controversate aici, ci a recunoscut chiar faptul că are, într-adevăr, ceva personal cu artista. 

„Îmi pare rău. Îmi pare rău că nu am bătut-o pe Ami acolo. M-am enervat cu existența ei inutilă, am plecat din cauza ei. Firește că am ceva personal cu ea. Lumea a fost rea cu mine, m-au judecat foarte mult.(...) Normal că am ceva personal că a zis că am zis de câine”, a mai spus artista.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ami  bia khalifa  scandal  sunt celebru 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel