Bia Khalifa, copilărie traumatizantă. Tatăl ei o obliga să mănânce insecte: „A devenit foarte agresiv”
Data publicării:
Bia Khalifa a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în copilărie.

Bia Khalifa, tânăra rebelă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! face senzație în online. Este vedetă pe Only Fans, însă nu doar felul în care arată a scos-o din anonimat. Tânăra a apărut și în emisiunea iUmor, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților,  îmbrăcată în măști de protecție.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bia Khalifa a vorbit despre studiile pe care le are. 

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit aceasta.

Fosta iubită a lui Dani Mocanu, stop cardio-respirator. Bia Khalifa, cu țigara în gură, pe patul de spital, după ce a fost resuscitată: „M-am trezit șocată”


Copilărie traumatizantă


Aflată în junglă, Bia Khalifa și-a deschis sufletul în fața colegilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, cărora le-a povestit prin ce traume a trecut în copilărie.


Tatăl vedetei a fost violent cu ea și o supunea unor tratamente greu de imaginat. Comportamentul acestuia a făcut-o să fugă de acasă, la o vârstă fragedă și să ia viața în piept singură. 


 „A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toţi. Era beat în fiecare zi. Nu ştiu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău…(...) . Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta. Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.


Bia Khalifa își învinuiește tatăl pentru cursul pe care l-a luat viața ei. Ea spune că a încercat, totuși, să repare relația cu părintele ei. însă acesta nu este de acord cu activitățile pe care aceasta le desfășoară. La rândul ei, vedeta de pe Only Fans spune că acesta este rezultatul acțiunilor tatălui său. 

 „Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic. Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă”, a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bia khalifa  insecte  tata 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel