Bia Khalifa și Anne Bâgu s-au bătut într-un club din Capitală. De la ce ar fi pornit totul: „Toată lumea îmi dă mie dreptate”
Data actualizării:
Data publicării:
Bia Khalifa și Anne Bâgu au fost protagonistele unui scandal de proporții într-un club din București. Cele două au ajuns să se ia la bătaie, sub privirile persoanelor care se aflau în local, iar întregul moment a fost filmat și a ajuns în mediul online. Bia Khalifa a spus de la ce ar fi pornit cearta.

Bia Khalifa și Anne Bâgu au fost protagonistele unui adevărat scandal, într-un club din București. Totul ar fi pornit după ce dansatoarea a bruscat-o pe blondină pe scenă. În acel moment, Bia Khalifa s-a enervat și a sărit la bătaie.

Ulterior, cele două creatoare de conținut au ajuns să se înjure, să se scuipe și chiar să se agreseze fizic în mijlocul ringului de dans, de față cu toată lumea din local, potrivit cancan.ro, iar momentul a fost filmat de persoanele prezente în club. După tot scandalul, Bia Khalifa a spus ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul.

„Ea a fost cea care s-a luat de mine. A venit înspre mine și s-a împins în mine. M-a înjurat de mama știind că este moartă. Apoi a dat să mă lovească, iar eu am evitat. Se vede cum ridic mâinile să evit să mă lovească. S-a băgat cineva între noi și îi mulțumesc din toată inima! Eu pentru asta nu îmi fac dosar! Nu cred că am lovit-o pentru că s-a băgat un prieten de-ai mei între noi. Mi-a spus că nu are rost. Apoi au luat-o pe ea pe sus că era agresivă. Eu am încercat să evit cât se poate conflictul și se vede și în imagini.

Prietenii mei cei mai buni sunt Umberto și Yanni. Ei sunt frați. Eu cu Yanni și Umberto suntem prieteni foarte buni. Mă înțeleg cu iubita lui Umberto. Ea este frustrată că nu o bagă Yanni în seamă, este geloasă. Ea este îndrăgostită de el. Când am văzut că vrea să mă lovească am ridicat mâinile să i le țin. Este legitimă apărare”, a spus Bia Khalifa, pentru cancan.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Media N (@medianewsro)

Citește și: Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii: ”Mi se rupe inima” Blondina face tot posibilul să îl ajute pe Tibi

„Ea a avut probleme cu multe persoane și multă lume nu o place”

Bia Khalifa susține că toată lumea îi dă dreptate ei și că Anne Bâgu nu este la primul conflict de acest fel. „Pe TikTok toată lumea îmi dă mie dreptate. Ea a avut probleme cu multe persoane și multă lume nu o place. Lumea știe ce fel de om este. Cred că are ceva probleme. Bătăușă nu este, că dacă era eu nu eram acum la telefon. Eu m-am trezit liniștită, sunt cu familia, nu am timp de așa ceva. Eu nu îmi fac dosar penal pentru una ca ea.  Eu nu sunt ca ea, eu am treburile mele. Când am văzut că vrea să dea, m-am apărat. De atins, nu m-a atins, sunt teafără!

Eu nu am de gând să merg la poliție! Nici ea nu are motive să meargă la poliție, mai bine merge la un psihoterapeut. Nu a fost o ieșire impulsivă. Pentru ea este la ordinea zilei ce s-a întâmplat. Eu cu Yakki am fost într-o relație, dar ne-am despărțit. Ne-am despărțit din cauza distanței, de la București la Severin este distanța mare și nu ne puteam vedea mereu. Am spus că decât să suferim pentru că ne iubeam mult, mai bine ne despărțim. Eu nu am vorbit despre relația mea cu el niciodată până acum!”,  a mai declarat Bia Khalifa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Media N (@medianewsro)

Citește și: Bia Khalifa, copilărie de coșmar. A fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic: „O bătea pe mama până leșina, și pe noi la fel”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel