Bianca Brad, declarații dureroase. Cum a reacționat mama ei când a aflat că fiica sa a avut cancer la sân
Data publicării:
Bianca Brad a trecut prin momente cumplite, după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cum a reacționat mama ei când a aflat ce se întâmplă cu fiica ei.

Recent, Bianca Brad și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare povară din viața ei. În urmă cu șase ani, vedeta a primit o veste cruntă. Mai exact, Bianca Brad a aflat că are cancer la sân. Deși a fost depistată cu cancer la sân în stadiul 3, vedeta a dus lupta cu fruntea sus, în liniște, fără să spună nimănui prin ce trece. Aceasta a decis să țină secret acest lucru, deoarece nu a vrut să-și sperie familia.

Bianca a povestit cum a reacționat mama sa când a aflat că fiica ei a avut cancer, mai ales că cea care i-a dat viață știe abia de câteva zile de problemele de sănătate cu care s-a confruntat fata ei.

„Mi-am urmat intuița, asta pentru că în ziua în care i-am spus mamei, adică acum câteva zile, mai exact luni. (...) Mi-a spus că este mai bine că nu i-am zis că nu crede că ar fi putut duce povara unei asemenea vești.”, a declarat Bianca Brad la Antena Stars.

Ținând cont de faptul că Bianca Brad nu a vorbit cu nimeni despre povara din viața ei, vedeta a fost nevoită să înfrunte singură toate greutățile. Aceasta a declarat că Dumnezeu a ajutat-o enorm să treacă peste această cumpănă.

„ Acum nu mai am niciun dubiu, credința și Dumnezeu m-au ajutat să pot duce această cruce. Am decis acest lucru pentru că mama este în vârstă și este o mamă mai anicoasă. (...) A fost o alegere din iubire.”, a mai adăugat vedeta.

 

Premoniția mamei sale

"Eu nu i-am spus mamei, ea nu a știut pentru că am vrut să o protejez. Mamei i-am spus luni, înainte de eveniment. Aveam niște emoții. Băiatului i-am spus în primăvară, înainte de operație. Urma să mă vadă la pat, cu fire, am vrut să-l pregătesc. Pentru mama a fost mai bine, chiar mi-a zis că a fost mai bine că nu i-am zis.

Am intuit bine. Am vrut să o protejez, la fel și pe Luca. Dar pentru mine a fost extrem de greu, este extrem de greu să nu poți să vorbești, mai ales când ai momente grele și nu poți să vorbești. Mama are premoniții. M-a sunat într-o zi mi-a zis că a visat că aveam ceva mare și negru la sânul drept, exact așa cum aveam. Eu am încercat să nu-i dau nimic de înțeles, i-am zis că n-am nimic și am întrebat-o eu cum eram în vis. Mi-a zis că eu eram bine, luminoasă, îmbrăcată în alb, că i-am zis să stea liniștită că sunt bine. Luni, când i-am dat vestea eram îmbrăcată în alb, inconștient, practic visul mamei s-a împlinit.", a spus Bianca Brad la Exclusiv Vip, de la Prima TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Brad  cancer  mama 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel