Bianca Brad, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Conştientizarea este răscolitoare şi dureroasă”
Data publicării:
Bianca Brad a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare. Vedeta a trecut prin multe încercări, pe care le-a depășit prin credință.

Bianca Brad a trecut prin mai multe încercări extrem de dificile. Și-a pierdut fiica la naștere și s-a luptat cu cancerul.

Deși viața a pus-o la grele încercări, Bianca Brad a rămas cu sufletul plin de speranță și a reușit să depășească fiecare obstacol. Ea spune că nu i-a fost deloc ușor, dar a trebuit să se ridice după fiecare căzătură.


„Din păcate, nu ne dă nimeni o cărticică și nu ne învață nimeni la școală lucrul ăsta, dar s-ar putea face de acum înainte. Nouă ne lipsesc în școli și chiar acasă discuții despre viață. Eu aș face un curs despre viață în școli, care să te ajute să găsești în tine sursa puterii pentru că toți avem puterea asta. Eu nu sunt cu nimic mai specială, poate doar că am fost mai tenace și asta nu înseamnă ca nu mi-a fost greu, că nu am dat cu capul de nu știu câte ori. Am căzut de o sută de ori, m-am ridicat de 101 ori”, a povestit Bianca Brad, în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

 


Vineri seară, vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 


„Timpul şi încercările vieţii scot la iveală şi cern. Oamenii… mai ales cei cărora le erai dedicat trup şi suflet, necondiţionat, şi care îţi spuneau că te iubesc, apoi te-au trădat sau ţi-au întors spatele, fără să-ţi spună măcar de ce şi cu tăcerea lor te pedepsesc sau urât despre tine vorbesc, fără să le pese cât de mult te rănesc. Am avut parte de dezamăgiri zdrobitoare… ca noi toţi. Ştiu de multe astfel de «poveşti» care parcă-s trase la xerox, atât de mult se aseamănă între ele. La fel şi inimile rănite profund şi pline de cicatrici adânci şi dureroase.

Cinstit este însă să accepţi că şi tu, într-o măsură mai mică sau mai mare, în unele situaţii şi pe perioade mai scurte sau mai lungi, eşti toxic faţă de cei din jurul tău… şi faţă de tine însuţi. Şi atunci, ce e de făcut pentru a trăi în pace şi armonie? 
Să ai curaj să fii sincer cu tine însuţi, să te observi, să cauţi cauza şi partea ta de vină şi să înţelegi că, de fapt, toţi vrem acelaşi lucru! Vrem dragoste adevărată şi Lumină! Să fim iubiţi, apreciaţi şi fericiţi… dar că, fără sau cu voie, toţi greşim, toţi suferim, căci oameni suntem şi toţi avem prejudecăţi, frici, blocaje, tăceri neînţelese, ascunse lupte şi suferinţe, epuizante neputinţe, momente şi perioade proaste, «ieşiri» neaşteptate, urâcioase şi aşteptări ce eşuează din cauza egoului rănit, a rănilor nevindecate din trecut, a lipsei de iubire şi a proastei comunicări”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

„Suntem însă datori cu toţii să ne străduim să nu ne mai rănim”


„Conştientizarea este răscolitoare şi dureroasă, dar vindecătoare atunci când este urmată de asumare, acceptare, integrare şi, mai presus de toate, de iertare. Oh, dar cât de greu ne este să facem asta, uitând legile de mai presus de astre: să ne iubim unii pe alţii şi că precum noi iertăm greşiţilor noştri, şi nouă ni se vor ierta greşelile noastre. Suntem însă datori cu toţii să ne străduim să nu ne mai rănim, ci cum ne dorim să fie ceilalţi faţă de noi, aşa şi noi faţă de ei să fim, mai înţelegători, mai răbdători, mai binevoitori, mai toleranţi, mai blânzi, mai iubitori de oameni, mai smeriţi, mai iertători – aşa cum e un bun creştin!”, a mai adăugat aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Brad  cancer 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel