Bianca Drăgușanu a dezvăluit la ce preparate de Crăciun nu se poate abține: "Abia aștept să mănânc. Îmi place foarte mult"
Data publicării:
Deși are mare grijă de silueta ei, când vine vorba de preparatele tradiționale, Bianca Drăgușanu nu se mai poate abține. Blondina a dezvăluit și care este preparatul ei preferat de pe masa de Crăciun.

La cei 39 de ani ai săi, Bianca Drăgușanu  este posesoarea unui trup de invidiat, care stârnește admirația celor din jur. Întotdeauna, blondina a avut mare grijă de silueta ei, iar sala de sport a devenit a doua casă pentru ea. Pe lângă sport, vedeta a adoptat și un stil de viață sănătos. Cu toate astea, când vine vorba despre preparatele de pe masa de Crăciun Bianca Drăgușanu face o excepție. 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit și care este preparatul de la care nu se poate abține, dar și cum va petrece Crăcunul în acest an.

„O să facem Crăciunul în familie, că așa se face. Cu sora mea, cu cei mici, cu cumnatul meu, la brad, la mine, la ei. Atât! Nu fac nimic special!  Abia aștept să mănânc piftie, sarmale și cozonac. Îmi place mult piftia! 

Sofia știe colinde, iar acolo unde stă sora mea e o comunitate mișto și cred că o să meargă la colindat”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.Sofia știe colinde, iar acolo unde stă sora mea e o comunitate mișto și cred că o să meargă la colindat”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro

 

Ce își dorește fiica Biancăi Drăgușanu de la Moș Crăciun

 

Bianca Drăgușanu a declarat că fiica ei, Sofia, își dorește de la Moș Crăciun un sac plin cu ponei, o casa pentru păpuși, dar și vopsea de păr blondă pentru a arăta ca mama ei. 

 

„Vrea un Ponyville (n.r.- un sat de ponei), deși are un sac plin de ponei, mai vrea un sat de ponei. O casă pentru păpuși, are și hăinuțe, dar vrea o casă mai mare pentru ele. Și mi se pare că vrea vopsea de păr, pentru că vrea să se facă blondă”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre trecutul tumultuos al iubitei lui Victor Slav: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  craciun  preparate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel