Ce spune Bianca Drăgușanu despre banii lui Gabi Bădălău: "Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el, ar fi un amețit"
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui Gabi Bădălău. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă la începutul idilei lor amoroase au preferat să țină totul departe de lumina reflectoarelor, în prezent cei doi nu se mai sfiesc să vorbească despre sentimentele care îi leagă. 

Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui Gabi Bădălău

Cei doi au plecat în numeroase vacanțe împreună, iar răutățile la adresa vedetei au luam aploare. Recent, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj dur pentru cei care o acuză că stă pe banii lui Gabi Bădălău. Blondina este de părere că mofturile trebuie să și le facă singură, însă vacanțele trebuie plătite de către bărbat. 

”Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere„, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars, conform Spynews.ro.

Ce cadou a primit vedeta de Moș Nicolae

Bianca Drăgușanu a declarat că și-a făcut singură cadou de Moș Nicolae. 

„Eu îmi fac cele mai frumoase cadouri singură, și dacă mi-ar fi adus ceva (n.r. Moș Nicolae), nu vreau să spun că nu vreau să expandez foarte multe subiectele astea, având în vedere că se exagerează. Moș Nicolae am fost eu pentru mine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Câți bani au cheltuit cei doi în vacanța din Thailanda

Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani au cheltuit în vacanța de vis din Thailanda. 

„A fost superb, una dintre cele mai frumoase vacanțe în care am fost eu până acum și am trăit experiențe noi. Superb hotelul, fără reproș, fără greș și în contradicție cu atmosfera de acolo pe care am întâlnit-o pe străzile din Thailanda, Phuket. Era totul super accesibil și super bun și super frumos, comparativ cu ce se întâmpla în hotelul nostru.

Hotelul la care noi am stat, nu este un hotel accesibil. Era discrepanța foarte mare între lux și opulență și modul lor de viață, dar ceva foarte frumos. Eu am mâncat în fiecare zi pe street food, aproape în fieacre zi. Am stat șase zile, iar din șase zile, vreo două am mâncat la restaurantele celebre din incinta hotelurilor superbe.

În rest, am mâncat în fiecare zi mâncare super fresh, fructe de mare și pește luat direct din acvariu. Pus pe grătar și gătit în fața noastră, ceva superb, delicioasă, condimentele cele mai bune. Foarte accesibile, și taxiurile foarte ieftine, în jur de 5-10 lei dolari taxiul. Iar mâncarea, chiar am mâncat mult de tot în vacanța asta, mâncarea nu a depășit 70 de euro, dar la modul două persoane, și cam tot ce vezi cu ochii”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   bani  Bianca Dragusanu  gabi badalau 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel