Bianca Drăgușanu, în ipostaze tandre alături de un bărbat. Să fie oare Gabi Bădălău? „Sunt plictisit fără tine, sunt sătul de suferință”
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele sociale un videoclip în care apare de mână cu un bărbat misterios. Să fie oare Gabi Bădălău? 

Bianca Drăgușanu a stârnit un val de speculații pe rețelele sociale după ce a postat un videoclip în care apare în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios, care se afla la volan. Blondina s-a filmat în timp ce îl ține de mână, iar pe fundal a pus și o melodie romantică, cu care a lăsat să se înțeleagă că cel din filmare ar fi Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a ales piesa „Ya La Laa”, iar versurile parcă descriu perfect ceea ce se întâmplă între cei doi: „Sunt plictisit fără tine, sunt sătul de suferință, doamna mea/De câte ori ți-am spus ca sunt îndrăgostit de tine de mult timp?”.

Într-un alt InstaStory, blondina a pus o altă melodie „Cum sună liniștea”, una dintre piesele Iulianei Beregoi, semn că lucrurile se îndreaptă spre bine în relația lor. 

Să fie oare Gabi Bădălău bărbatul misterios?

Mai mult, videoclipul a fost filmat într-un Lamborghini, iar Gabi Bădălău și-ar fi achiziționat acest tip de mașină în 2022, pentru care ar fi plătit peste 600.000 de euro, potrivit Cancan.

Gabi Bădălău confirma despărțirea de Bianca Drăgușanu

În urmă cu doar câteva zile, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, omul de afaceri confirma despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mai mult, el a ținut să o felicite pentru viața personală și pentru alegerile făcute, după ce ar fi aflat din presă despre relația dintre blondină și medicul estetician Auday Al-Ahmad.

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Eu nu mai am ce să discut. Înțelegeți voi mai bine lucrurile din  acțiunile, declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, atâta timp cât mă trezesc dimineața, sunt sănătos, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Într-adevăr, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. Nu pot să spun decât că mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu. Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea”, spunea Gabi Bădălău într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Cu toate acestea, medicul estetician Auday Al-Ahmad a negat că formează o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu. El a precizat că între ei este strict o relație profesională.

„Între mine și Bianca este o relație strict profesională. Este imaginea clinicii mele și sunt foarte fericit de alegerea făcută, ea fiind cea mai bună reclamă în domeniul de intervenții estetice. Nu fac parte din niciun triunghi amoros”, a mărturisit medicul estetician Auday Al-Ahmad în exclusivitate pentru Spectacola.

Anterior, și Bianca Drăgușanu a scris pe rețelele sociale că există doar o relație profesională între ei. „O scurtă lămurire cu aspect la 'îndrăgosteala' mea. Cu dr. Auday există doar o relație profesională, eu fiind imaginea clinicii”, scria Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale.

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel