Bianca Drăgușanu, oprită de poliție și testată cu aparatul drug-test în trafic: „Am încălcat niște reguli și am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare”
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a fost oprită de poliție și testată cu aparatul drug-test în trafic. Ea a declarat că a fost oprită din cauza încălcării unor reguli de circulație și a fost amendată, dar că acest lucru nu este cel mai important aspect pentru ea.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai active prezențe din showbiz-ul românesc, a fost oprită în trafic după ce a încălcat regulile de circulație. Ea s-a ales cu amendă, dar a fost sancționată și cu puncte de penalizare. Mai mult, polițiștii au testat-o și cu aparatul drug-test.

„Am fost oprită de poliție și am văzut că a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun, ci am fost oprită pentru că am încălcat niște reguli și am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-11-07-at-15-24-15_86474400.jpg)

Bianca Drăgușanu a menționat că în trecut a făcut niște analize de sânge pentru a respinge acuzațiile de consum de droguri.

„Dețin un proces verbal, dar nu cu mândrie, pentru că mi-a dat puțin programul peste cap. A durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. Mi-am făcut niște analize la sânge în urmă cu câteva luni pentru că eram acuzată de o individă care spunea că eu consum.

Această campanie antidrog pe care eu o susțin se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.

Nu se testează doar cocaina, canabisul, marijuana, ci se testează inclusiv substanțele antidepresive. Sunt vreo 10 substanțe acolo care se testează. Ce credeți? Au ieșit negativ. Normal că au ieșit negativ. N-am avut niciun fel de emoție”, a mai precizat aceasta.

3. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-11-07-at-15-24-35_68478600.jpg)

Bianca Drăgușanu îi ia apărarea lui Dorian Popa

Bianca Drăgușanu a ales să îi ia apărarea lui Dorian Popa după ce artistul a fost prins drogat la volan. Ea consideră că nu este corect să judecăm pe cineva pentru alegerile sale și că, în ciuda situației stânjenitoare, îi pare rău pentru Dorian Popa.

„Cel care n-a greșit niciodată să arunce cu piatra, vizavi de Dorian Popa, de care îmi pare rău pentru că trece prin situația asta stânjenitoare. Știm cu toții că este un băiat care a muncit foarte mult pentru tot ce are și nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri, fiecare om mai greșește, însă, mă bucur pentru mine pentru că am susținut mereu că sunt o persoană limpede la minte, curată la suflet și la sânge. Nu consum substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis

După ce a primit raportul toxicologic de la INML, Dorian Popa a venit cu prima declarație publică. Cunoscutul influencer a recunoscut, marți, într-un clip postat pe contul său de YouTube, că a consumat canabis și și-a cerut scuze de la cei care îl urmăresc.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a afirmat Dorian Popa, în video-ul postat pe canalul său de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aparat drug-test  Bianca Dragusanu  droguri  testare antidrog 



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora




pixel