Bianca Drăgușanu, prima reacție după dezvăluirile făcute de menajera lui Alex Bodi despre bătăi: "Minte, am dovezi!"
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații în legătură cu dezvăluirile făcute de menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care le-a primit de la fostul soț.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa menajerei lui Alex Bodi, după ce aceasta a negat că a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să evadeze din vila acestuia și a mărturisit că nici nu a văzut-o cu fața și corpul plin de vânătăi.

”Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. De unde să evadeze? Nu este adevărat, nu era nimeni ținut cu forța, ușa era deschisă, puteai să te duci unde vrei, nu era nimeni sechestrat. Cum putea ține o persoană sechestrată când avea pe cineva în casă? Nu e adevărat. Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni”, a declarat menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu susține că femeia minte cu desăvârșire și că nimic din ce spune nu este adevărat. Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că are și dovezi în acest caz.

“Minte cu desăvârșire, iar eu am dovezi ale faptului că minte cu desăvârșire. Așa cum bănuiam de la început că ea va avea tendința să mintă, eu am dovezile prin care pot dovedi că minte. Repet, am dovezi foarte clare, foarte precise și foarte exacte, cu data și ora exactă și cu detalii ale faptului că această femeie minte”, a declarat fosta prezentatoare într-un interviu acordat la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că, în cazul în care menajera lui Alex Bodi va continua să susțină lucruri care sunt total neadevărate, o va da în judecată.

“Dacă va continua să mintă, probabil i se va întocmi un dosar de mărturie mincinoasă pentru că eu am dovezi că ea minte. Îmi pare foarte rău că minte, pentru că se va vedea pusă în fața unui judecător, în fața căruia va trebui să spună adevărul, iar dacă nu va spune adevărul, se va alege cu mărturie mincinoasă, dosar penal pentru asta. Așa că, toată lumea să meargă pe dovezi și pe adevăr”, a mai precizat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex bodi  Bianca Dragusanu  menajera  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel