Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost acuzată de infidelitate de fostul său iubit. Ce părere are vedeta despre familia Bădălău
Data actualizării:
Data publicării:
Biancă Drăgușanu a dat cărțile pe față! Ce a mărturisit vedeta despre familia Bădălău!

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după zvonurile că părinții lui Gabi Bădălău s-au bucurat de despărțirea lor. Vedeta a vorbit cu respect despre Rodica Bădălău, care ar fi putut deveni soacra ei.

Ce părere ai părinții lui Gabi Bădălău de despărțirea de Bianca Drăgușanu

După trei ani și jumătate de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Acum, se acuză reciproc de infidelitate: Bianca afirmă că Gabi a fost infidel în fiecare lună, iar Gabi susține că Bianca l-a înșelat cu medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, Gabi Bădălău a făcut declarații pe larg despre despărțirea de Bianca Drăgușanu. A vorbit și despre zvonul conform căruia părinții lui s-ar fi bucurat că nu mai formează un cuplu cu vedeta TV.

„Eu îmi doresc să fie fericită, liniștită. (…) Ea avea foarte multe defecte. M-a dezamăgit maxim. Și nu doar cu situația asta, cât și cu atitudinea ei de după, până acum, până în momentul ăsta. (…) Da. (n.r. – au respirat ușurați). Mama chiar îmi spunea astăzi că: «Mamă, mă rugam că dacă e pentru tine, să fie, dacă nu e pentru tine, să se întâmple ceva ca să te poți rupe». Și s-a întâmplat! Eu îi ascult tot timpul (n.r. – pe părinți), dar deciziile le iau eu.”, a spus Gabi Bădălău, în podcastul moderat de Ameri Nasrin.

Despre părinții lui, Rodica și Nicolae Bădălău, afaceristul a ținut să precizeze că sunt o familie frumoasă, care se suține în orice moment al vieții.

„Noi suntem o familie unită. Părinții mei sunt împreună de peste 35 de ani. Eu n-am văzut în casă la mine certuri în familie, divorțuri… Eu sunt mai atipic. Și am crescut mișto, cu simțul rușinii, al educației. Când eram mic, ai mei mă terorizau cu școala. (…)

Noi, oamenii, ar trebui să învățăm din greșeli. Lucrurile pe care le faci la 20 de ani nu îți mai stă frumos să le faci la 30. Ce greșeli faci la 30 nu le mai poți repeta la 40. Așa ar fi bine. Și am mers pe principiul ăsta, să învăț din greșeli și să conștientizez lucrurile pe care le fac greșit și să le repar. Da, s-a întâmplat de foarte multe ori sintagma asta (n.r. – face referire la «băiat de bani gata» și «băiatul lui tati»).

După despărțirea controversată dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cei doi foști iubiți se acuză reciproc de infidelitate: Bianca afirmă că Gabi a fost infidel în fiecare lună, iar Gabi susține că Bianca l-a înșelat chiar cu medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”

Ce crede Biancă Drăgușanu despre părinții lui Gabi Bădălău

Invitată la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a dat mai mult din casă și a vorbit deschis despre Gabi Bădălău și familia lui.

„Din fericire, i-am cunoscut familia, iar părinții lui nu cred că au avut vreodată ceva cu mine, cunoscându-i de altfel. Tot ce s-a întâmplat în acest timp nu a fost neapărat că el s-a luptat cu cineva, pentru ceva, nu. Toate lucrurile s-au întâmplat așa cum și-a dorit el. Probabil el nu voia să o cunosc pe mama lui pentru că, probabil dacă mama lui mă cunoștea mai devreme, noi intram într-o alianță, iar el era cel care nu mai putea face stânga-dreapta”, a zis Bianca Drăgușanu.

Când a venit vorba de infidelitate, vedeta a negat vehement și a mărturisit că nu crede că i-ar fi dezamăgit pe părinții fostului său iubit, Gabi Bădălău.

„Lucrurile astea de care mă acuză el, că i-aș fi fost infidelă, că i-aș fi greșit, că l-aș fi înșelat, nu există. Eu am cunoscut-o și cred despre ea că este stâlpul acestei familii, este o femeie incredibil de echilibrată, de stilată, de frumoasă, de educată mi se pare un om atât de bun încât pentru mine, mama lui este chiar un exemplu de femeie, dar și sora lui, care, la fel, este foarte stilată, sunt niște oameni foarte educați.”; a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău dă cărțile pe față! Care au fost motivele care au dus la divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel