Bianca Drăgușanu, punct de vedere asupra Danei Budeanu. Cum se înțeleg cele două femei: „Tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează”
Data publicării:
Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea despre Dana Budeanu. Dovezile care definesc relația reală dintre cele două.

Bianca Drăgușanu, cu ocazia unui interviu, a dezvăluit părerea ei despre Dana Budeanu. Cunoscută pentru afirmațiile sale pe care mulți le consideră îndreptățite, iar alții le vad ca nepotrivite, Bianca Drăgușanu, de-a lungul timpului, a dovedit care este aprecierea ei față de Dana Budeanu. În cea mai recentă apariție a sa, Bianca Drăgușanu a caracterizat-o pe vedetă drept unică, civilizată, asumată și că a reușit să-și construiască un brand.

„Da, o apreciez, sunt fana ei! Este o femeie foarte asumată, foarte frumoasă, o femeie care a construit de-a lungul timpului un brand, numele ei este un brand. E foarte corectă, deșteaptă, foarte civilizată, spune lucrurilor pe lume. Foarte multă lume încearcă să o imite, dar nu există să o imiți pe Dana Budeanu. Este una singură și așa va rămâne”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Vezi și: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște. Ce mesaj a transmis vedeta: "Numai amețitele..."

Cu toate acestea, nu este prima dată când cele două femei comunică „indirect”, fiind și alte ocazii în care ele și-au oferit atenție pozitivă.

Cu ocazia unei emisiuni, Bianca Drăgușanu a mai precizat cuvinte frumoase în legătură cu influencera.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu', a declarat Bianca în emisiunea Zig-Zag, moderată de George Tănase.

Vezi și: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște. Ce mesaj a transmis vedeta: "Numai amețitele..."

Prima declarație a Danei Budeanu despre Bianca Drăgușanu

Cu toate acestea, declarațiile Biancăi nu sunt decât un răspuns la adresa părerii Danei Budeanu despre ea, care, cu ocazia propriei sale emisiuni de pe Youtube, a spus:

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut', a spus Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

Amândouă sunt femei foarte puternice în România, iar munca din spatele tuturor reușitelor lor nu poate pune sub semnul îndoilei statutul la care au ajuns acum. Ambele fiind considerate de mulți personaje controversate în anumite contexte, cele două vedete sunt marcante pentru showbizul românesc, mai în perioada pandemiei, atunci când, la fel ca mulți alții, ele au fost forțate de împrejurări să se reinventeze pe sine pentru a se păstra relevante publicului românesc.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  bianca draguseanu avere  dana budeanu  dana budeanu avere 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel