Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă
Data publicării:
Bianca Drăgușanu intervine în scandalul izbucnit de George Buhnici.

Bianca Drăgușanu a avut prima reacție după declarațiile controversate făcute de George Buhnici. Chiar dacă blondina are o dietă strictă și își petrece extrem de mult timp în sala de fitness, aceasta mărturisește că nu există femei fără astfel de imperfecțiuni, adică celulită și vergeturi, pentru că asta e definiția unei ”vieți perfecte.”

„Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi și dacă există, însemnă că au o viață exemplară, iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru WOWbiz.ro.

Ioana Ginghină, enervată de declarațiile lui George Buhnici: „Eu nu sunt obeză, am vergeturi de la naștere”

Ce le recomandă Bianca Drăgușanu femeilor care au celulită și vergeturi

În loc să le recomande un remediu cu ajutorul căruia să scape de celulită, Bianca Drăgușanu sfătuiește toate femeile care se confruntă cu această problemă să trăiască fericite și să nu le pese de opinia altora. Mai mult, vedeta dă drept exemplu și alte celebrități mari care au pielea afectată de celulită și cărora nu le pasă.

„Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite, pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului și pot! Și Jennifer Lopez are celulită, iar eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită.

Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese, asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite ”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Monica Tatoiu intervine în scandalul vergeturilor: "Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă". George Buhnici, taxat dur pentru declarația făcută

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 

Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Cum a încercat Buhnici să se apere după declarațiile făcute

După ce a văzut avalanșa de comentarii negative stârnite din mediul online, George Buhnici a scris o reacție pe blogul său, în care dă vina pe emisiunea care a difuzat interviul.

"Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. 

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.

Citește continuarea declarațiilor AICI.

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  george buhnici  reactie  scandal 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel