Bianca Drăgușanu respiră și primește bani. Câte mii de euro produce vedeta lunar, dar și cum face acest lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu dezvăluie suma pe care o primește lunar dacă doar „doarme”.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, mai ales că, potrivit acesteia, câștigă o mică avere lunar. 

Vezi și: Cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu. Vedeta dă cărțile pe față: „Tocmai acestea m-au făcut să fiu un om puternic”

Nu mai este un lucru străin de publicul român venitul pasiv, însă Bianca Drăgușanu duce această idee la un alt nivel. Vedeta, fără nicio greutate, a spus că ea ar câștiga și 5000 de euro, doar stând degeaba. 

Într-un interviu cu Cancan, diva menționează că și-a achiziționat un apartament în Dubai, acolo unde și-ar extinde și afacerile. Dar, pentru moment, noul imobil va folosi sărbătorilor de Crăciun.

Printre altele, ea dorește să petreacă finalul de an în apartamentul din Dubai, alături de mama ei și fiica, Sofia.

„Mi-am cumpărat un apartament în Dubai, acum un an de zile, pe care eu nu l-am văzut. Și e gata apartamentul. Trebuia să mă duc să-l văd de 10 ori până acum și nu m-am dus. Și-mi doresc ca de Crăciun și de Revelion să plec cu mama și cu Sofia acolo.”, notează Cancan.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, mândră de Sofia. Care sunt calitățile moștenite de fiica ei: „Începe să realizeze lucrurile pe care le-am testat eu”

Astfel, după ce-și face planurile de la final de an, vedeta dorește să-l dea în chirie, ba chiar să-l listeze pe Airbnb, dovedindu-se în final că achiziția a fost o investiție.

„L-am luat pentru investiție. De fiecare dată când o să merg în Dubai, posibil să locuiesc sau nu acolo, asta nu înseamnă că nu stau mai mult de o săptămână acolo. În rest, el va intra în Airbnb, la închiriat. Este un apartament într-un hotel și l-am luat ca investiție, pe lună trebuie să îmi aducă mie niște bani frumoși. Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună, din apartamentul pe care l-am cumpărat în Dubai acum un an.”

Vezi și: Bianca Drăgușanu, oprită de poliție și testată cu aparatul drug-test în trafic: „Am încălcat niște reguli și am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare”

De asemenea, unul din „regretele” pe care le-a menționat Bianca este cel de a-și face viața publică, spunând că renunțarea la viața privată nu-ți aduce decât „chin”:

"Asta este partea pe care eu am ratat-o acum 15 ani, trebuia să partajez altfel totul și dacă aveam înțelepciunea necesară la vremea aceea cu siguranță lucrurile stăteau mai mult în favoarea mea. În momentul în care vorbești despre viața ta personală și o faci publică, ai numai dezavantaje. Nu ai niciun avantaj. Ce avantaje poate să îți aducă ceva ce știu, toți?! Să își dea toți cu părerea, să te judece toți pentru lucrurile pe care nu le-au trăit toți.

Nu are nimeni dreptul să mă judece, dar în momentul în care tu împarți cu  oamenii pe care nu îi cunoști  detalii pe care tu ar trebui să le ții pentru tine, deja le dai lor puterea de a te judeca și nu este tocmai ok", a mai precizat frumoasa vedetă, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și-a renovat casa singură. Cât a scos din buzunar pentru a face totul pe placul său


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: apartament  Bianca Dragusanu  cat castiga bianca dragusanu  dubai  mama bianca dragusanu  relatie  sofia 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...