Bianca Drăgușanu respiră și primește bani. Câte mii de euro produce vedeta lunar, dar și cum face acest lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu dezvăluie suma pe care o primește lunar dacă doar „doarme”.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, mai ales că, potrivit acesteia, câștigă o mică avere lunar. 

Vezi și: Cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu. Vedeta dă cărțile pe față: „Tocmai acestea m-au făcut să fiu un om puternic”

Nu mai este un lucru străin de publicul român venitul pasiv, însă Bianca Drăgușanu duce această idee la un alt nivel. Vedeta, fără nicio greutate, a spus că ea ar câștiga și 5000 de euro, doar stând degeaba. 

Într-un interviu cu Cancan, diva menționează că și-a achiziționat un apartament în Dubai, acolo unde și-ar extinde și afacerile. Dar, pentru moment, noul imobil va folosi sărbătorilor de Crăciun.

Printre altele, ea dorește să petreacă finalul de an în apartamentul din Dubai, alături de mama ei și fiica, Sofia.

„Mi-am cumpărat un apartament în Dubai, acum un an de zile, pe care eu nu l-am văzut. Și e gata apartamentul. Trebuia să mă duc să-l văd de 10 ori până acum și nu m-am dus. Și-mi doresc ca de Crăciun și de Revelion să plec cu mama și cu Sofia acolo.”, notează Cancan.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, mândră de Sofia. Care sunt calitățile moștenite de fiica ei: „Începe să realizeze lucrurile pe care le-am testat eu”

Astfel, după ce-și face planurile de la final de an, vedeta dorește să-l dea în chirie, ba chiar să-l listeze pe Airbnb, dovedindu-se în final că achiziția a fost o investiție.

„L-am luat pentru investiție. De fiecare dată când o să merg în Dubai, posibil să locuiesc sau nu acolo, asta nu înseamnă că nu stau mai mult de o săptămână acolo. În rest, el va intra în Airbnb, la închiriat. Este un apartament într-un hotel și l-am luat ca investiție, pe lună trebuie să îmi aducă mie niște bani frumoși. Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună, din apartamentul pe care l-am cumpărat în Dubai acum un an.”

Vezi și: Bianca Drăgușanu, oprită de poliție și testată cu aparatul drug-test în trafic: „Am încălcat niște reguli și am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare”

De asemenea, unul din „regretele” pe care le-a menționat Bianca este cel de a-și face viața publică, spunând că renunțarea la viața privată nu-ți aduce decât „chin”:

"Asta este partea pe care eu am ratat-o acum 15 ani, trebuia să partajez altfel totul și dacă aveam înțelepciunea necesară la vremea aceea cu siguranță lucrurile stăteau mai mult în favoarea mea. În momentul în care vorbești despre viața ta personală și o faci publică, ai numai dezavantaje. Nu ai niciun avantaj. Ce avantaje poate să îți aducă ceva ce știu, toți?! Să își dea toți cu părerea, să te judece toți pentru lucrurile pe care nu le-au trăit toți.

Nu are nimeni dreptul să mă judece, dar în momentul în care tu împarți cu  oamenii pe care nu îi cunoști  detalii pe care tu ar trebui să le ții pentru tine, deja le dai lor puterea de a te judeca și nu este tocmai ok", a mai precizat frumoasa vedetă, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și-a renovat casa singură. Cât a scos din buzunar pentru a face totul pe placul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: apartament  Bianca Dragusanu  cat castiga bianca dragusanu  dubai  mama bianca dragusanu  relatie  sofia 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel