Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Ce spune despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău: „L-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește”
Data publicării:
Bianca Drăgușanu aruncă bomba. Blondina a vorbit public despre o posibilă împăcare între ea și Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de trei ani jumătate. Deși au trecut prin numeroase despărțiri, blondina și afaceristul se întorceau mereu unul în brațele celuilalt. Cu toate acestea, ultima separare pare a fi una definitivă. 

Gabi Bădălău a acuzat-o pe fosta sa iubită de infidelitate, susținând că timp de 3-4 luni a avut o relație în paralel cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. El a mărturisit că inițial nu i-a recunoscut, însă, după mai multe insistențe și-ar fi asumat relația. Bianca Drăgușanu a negat tot timpul că ar fi avut o relație cu medicul estetician, iar legătura dintre ei ar fi fost doar din punct de vedere profesional.

„Mi-a dat mesaje. Mi-a transmis non-stop că mă iubește, că e rănit, că suferă”

În urmă cu câteva zile, afaceristul a decis să plece în vacanță, dar nu singur, ci alături de Daria. Deși se zvonea că rusoaica este noua sa iubită, Gabi Bădălău a ținut să precizeze că nu are o relație. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, blondina a recunoscut că în timpul vacanței, afaceristul a căutat-o, i-a dat mesaje, i-a spus că o iubește și că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat între ei. Bianca Drăgușanu a mărturisit că și ea l-a sunat pentru a purta o discuție cu el.

„Sunt bine. Este singura stare în care îmi dau voie să fiu. El mi-a dat mesaje din vacanță, dar și eu l-am sunat pe el. Aș prefera să nu mai vorbesc detaliile astea. Prea ne spălăm rufele în public. În toată perioada am vorbit prin intermediari. Nu știu dacă el își cere scuze pentru ceva, dar, evident, chiar și atunci când era plecat în vacanță a vorbit cu mine, mi-a transmis non-stop că mă iubește, că e rănit, că suferă. Această fată cu care a fost în vacanță a fost o victimă și ea, că nu știa ce se întâmplă, nu știa în ce se bagă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Ce spune despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău: „L-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește”

Bianca Drăgușanu a spus că toate acuzațiile publice făcute la adresa ei a făcut-o să înțeleagă că nu este bărbatul potrivit pentru ea. Din acest motiv, blondina nu mai vedea nicio cale de împăcare între ea și Gabi Bădălău.

„Cred că în momentul de față, relația dintre noi nu știu dacă este consumată, dar sentimentele există, nu le ștergi ușor de pe o zi pe alta. Relația s-a încheiat. Sunt sigură că de data asta s-a încheiat și nu a fost doar o simplă ceartă. Este despărțirea finală. Nu cred că mai are cum să repare vreodată, chiar dacă eu acum vorbesc cumva din orgoliu. Nu ai cum să faci ce a făcut el, indiferent ce aș fi provocat eu, ce aș fi dat eu de înțeles, ce i-aș fi făcut eu.

Nu ai cum să faci lucrurile pe care le-ai făcut tu. Mi-ai dovedit că nu ești un bărbat nici pe departe inteligent, așa cum te credeam, nici pe departe matur și mi-ai dovedit că nu ești bărbatul pe care mi-l doream făcând toate lucrurile astea. Tu pleci cu una în vacanță și spui în stânga și în dreapta că mă iubești, că te-am distrus, că, vai, ce îndrăgostit ești și cât m-ai iubit”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă de pământ cu artista Corina Bud: „Își scuză incapacitate sau mediocritatea criticându-i pe alții”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel