Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat de această dată: „Mi-o doresc. Te poate întineri instant” 
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a mers, din nou, la medicul estetician pentru o nouă procedură la nivelul feței. Ea s-a fimat în timpul intervenției, când doctorul i-a cusut pleoapele, apoi a postat totul pe Instagram.

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu este o impătimită a procedurilor estetice și nu se ferește de acest lucru. Vedeta a decis să-și mai facă o schimbare la nivelul feței.

La ce procedură a apelat de această dată Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie în care își poate îmbunătăți aspectul fizic. De această dată, ea a apelat, din nou, la medicul estetician pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Vedeta a ales să meargă în Cluj pentru a-și face procedura cat eyes (n.r. ochi de pisică), pe care și-a dorit-o de foarte multă vreme.

„Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes (n.r. ochi de pisică) pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi, dar îl facem după cat eyes”, a spus Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

„Vreau să știu dacă doare, cât durează, ce înseamnă, dacă va exista o anestezie și toate aceste detalii pe care oamenii nu le știu, dar pe care oamenii le vor vedea pe mine, în direct”, i-a spus Bianca Drăgușanu medicului estetician.

„Procedura asta te poate întineri instant”

Medicul care s-a ocupat de intervenția pentru care a optat Bianca Drăgușanu a explicat că procedura nu este dureroasă, se face rapid, iar efectele se văd imediat. Cu toate acestea, timp de aproximativ 2 săptămâni va exista un pic disconfort.

„Nu doare (n.r. – intervenția). Facem anesteie pe toată zona și pe tot traseul unde lucrăm. Procedura durează undeva la 5 minute, iar pregătirea 10 minute. Efectele se văd imediat. Disconfort, poate un pic de tensiune se simt pentru 10 zile sau 2 săptămâni după. Vânătăi, puțin probabil, dar se pot întâmpla. Încercăm să evităm situația aceasta”, a spus doctorul estetician.

„Procedura asta te poate întineri instant”, a precizat Bianca Drăgușanu.

„Efectul se vede imediat, în funcție de câte fire punem și unde le punem”, a dăugat medicul.

„Ne pregătim. De abia aștept”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe contul ei de Instagram.

Citește și: https://www.spectacola.ro/bianca-dragusanu-respira-si-primeste-bani-cate-mii-de-euro-pe-luna-produce-vedeta-si-cum_34666.html

Bianca Drăgușanu își face operație de micșorare a sânilor: „Nu se mai poartă!”

Bianca Drăgușanu are în plan ca la începutul anului 2024 să-și facă o nouă intervenție estetică. Vrea în luna ianuarie să ăși facă o operație de micșorare a sânilor, explicând că nu se mai poartă și de aceea vrea să facă o schimbare din acest punct de vedere. 

„Cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel