Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat de această dată: „Mi-o doresc. Te poate întineri instant” 
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a mers, din nou, la medicul estetician pentru o nouă procedură la nivelul feței. Ea s-a fimat în timpul intervenției, când doctorul i-a cusut pleoapele, apoi a postat totul pe Instagram.

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu este o impătimită a procedurilor estetice și nu se ferește de acest lucru. Vedeta a decis să-și mai facă o schimbare la nivelul feței.

La ce procedură a apelat de această dată Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie în care își poate îmbunătăți aspectul fizic. De această dată, ea a apelat, din nou, la medicul estetician pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Vedeta a ales să meargă în Cluj pentru a-și face procedura cat eyes (n.r. ochi de pisică), pe care și-a dorit-o de foarte multă vreme.

„Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes (n.r. ochi de pisică) pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi, dar îl facem după cat eyes”, a spus Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

„Vreau să știu dacă doare, cât durează, ce înseamnă, dacă va exista o anestezie și toate aceste detalii pe care oamenii nu le știu, dar pe care oamenii le vor vedea pe mine, în direct”, i-a spus Bianca Drăgușanu medicului estetician.

„Procedura asta te poate întineri instant”

Medicul care s-a ocupat de intervenția pentru care a optat Bianca Drăgușanu a explicat că procedura nu este dureroasă, se face rapid, iar efectele se văd imediat. Cu toate acestea, timp de aproximativ 2 săptămâni va exista un pic disconfort.

„Nu doare (n.r. – intervenția). Facem anesteie pe toată zona și pe tot traseul unde lucrăm. Procedura durează undeva la 5 minute, iar pregătirea 10 minute. Efectele se văd imediat. Disconfort, poate un pic de tensiune se simt pentru 10 zile sau 2 săptămâni după. Vânătăi, puțin probabil, dar se pot întâmpla. Încercăm să evităm situația aceasta”, a spus doctorul estetician.

„Procedura asta te poate întineri instant”, a precizat Bianca Drăgușanu.

„Efectul se vede imediat, în funcție de câte fire punem și unde le punem”, a dăugat medicul.

„Ne pregătim. De abia aștept”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe contul ei de Instagram.

Citește și: https://www.spectacola.ro/bianca-dragusanu-respira-si-primeste-bani-cate-mii-de-euro-pe-luna-produce-vedeta-si-cum_34666.html

Bianca Drăgușanu își face operație de micșorare a sânilor: „Nu se mai poartă!”

Bianca Drăgușanu are în plan ca la începutul anului 2024 să-și facă o nouă intervenție estetică. Vrea în luna ianuarie să ăși facă o operație de micșorare a sânilor, explicând că nu se mai poartă și de aceea vrea să facă o schimbare din acest punct de vedere. 

„Cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro, în urmă cu câteva luni.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel