Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Omul de afaceri ar fi încercat 48 de ore să o recucerească 
Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună după ce omul de afaceri a spus clar că nu mai formează un cuplu.

Încurcate sunt căile dragostei. Când toți credeau că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au pus punct relației de 3 ani, după cum declara chiar omul de afaceri în urmă cu câteva zile, cei doi au fost surprinși de paparazzi din nou împreună.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri intens mediatizate, însă cei doi dădeau de înțeles că de această dată dată decizia este definitivă.

Blondina ar fost deranjată de faptul că Gabi Bădălău nu a fost alături de ea în spital, când a suferit operația de lifting facial, dar nici în perioada de recuperare. În schimb, alături de ea a fost medicul Auday Al-Ahmad, despre care aceasta spunea clar că între ei este doar o relație strict profesională.

Totodată, s-a zvonit că omul de afaceri ar fi înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu Andreea Ligia, o antrenoare de fitness. Cu toate acestea, ea negat că acesta ar fi fost motivul de despărțire dintre blondină și Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Cum s-au afișat împreună, după ce omul de afaceri a confirmat despărțirea

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși de cancan.ro în mașina afaceristului. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar fi încercat timp de 48 de ore să o recucerească pe blondină.

Potrivit aceleiași surse, „A rupt-o cu telefoanele, i-a trimis mesaje, a venit la ea la ușă, la biroul ei, a plâns… Până la urmă, Bianca a acceptat să discute cu el”. La scurt timp după, cei doi au mers la cumpărături, au făcut shopping de la un magazin de lux din București și apoi au luat masa împreună. Mai mult, Gabi Bădălău ar fi avut o reacție ciudată. Afaceristul ar fi spus că, de fapt, nu a fost nicio ceartă, că totul s-a întâmplat pentru puțină … bătaie de joc!

Gabi Bădălău confirma despărțirea de Bianca Drăgușanu

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Gabi Bădălău confirma despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mai mult, el ținea să o felicite pentru viața personală și pentru alegerile făcute, după ce ar fi aflat din presă despre relația dintre Bianca și medicul estetician Auday Al-Ahmad.

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Eu nu mai am ce să discut. Înțelegeți voi mai bine lucrurile din  acțiunile, declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, atâta timp cât mă trezesc dimineața, sunt sănătos, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Într-adevăr, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. Nu pot să spun decât că mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu. Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea”, spunea Gabi Bădălău într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel