Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”. De ce nu au mai ținut cele două legătura, în ultima vreme
Data publicării:
Bianca Drăgușanu s-a arătat a fi extrem de fericită pentru Daniela Crudu, care este însărcinată în trei luni.

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a luat prin surprindere pe toată lumea. Bianca Drăgușanu, una dintre vechile prietene ale brunetei, nu era la curent cu această noutate și a fost de-a dreptul surprinsă, în momentul în care a aflat. Totuși, blondina s-a arătat a fi foarte fericită pentru Cruduța, exprimându-și deja dorința de a fi nașa de botez a bebelușului care urmează să vină pe lume. Entuziasmul vedetei a fost atât de mare, încât a declarat faptul că își dorește să-i scrie imediat Danielei, pentru a afla mai multe informații despre vestea cea mare.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (n.r. râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Daniela Crudu face bani grei de pe urma tatuajului din zona intimă: „Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”

De ce nu au mai ținut cele două legătura în ultima vreme

Cele două foste asistente TV nu s-au mai afișat în ultima vreme împreună, așa cum obișnuiau să o facă pe vremuri. Bianca Drăgușanu spune încă că nu s-au certat, însă faptul că au luat-o pe drumuri separate le-a determinat să se întâlnească și să vorbească mai rar. 

”Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu, amenințată de o fană, după ce a refuzat să-i dea bani: „Pe un ton foarte obraznic a început să mă...”

Daniela Crudu a confrimat vestea cea mare

Daniela Crudu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și a ales să-și trăiască viața în Suedia, alături de partenerul său de viață. Vedeta a confirmat recent faptul că, într-adevăr, va deveni în curând mamă, însă spune că, pentru moment, nu va renunța la meseria pe care a îmbrățișat-o de curând. 

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate', a susținut vedeta, potrivit fanatik.ro.

 

 

Bruneta nu vrea să se întoarcă în televiziune

Chiar dacă, de-a lungul timpului, publicul a putut să o cunoască foarte bine pe brunetă prin prisma emisiunilor TV din care a făcut mereu parte, aceasta spune că, pentru moment, nu vede vreo posibilitate pentru a se mai întoarce în televiziune. 

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Cruduța pentru playtech.ro

Citește și: Tania Popa o desființează pe Bia Khalifa: „După mine, trebuia descalificată din prima săptămână. Coșmarul vieții mele” / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  Daniela Crudu  insarcinata  NASA 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel