Bianca Drăgușanu vrea să pună punct relației cu Gabi Bădălău. Ce a determinat-o pe blondină să ia această decizie: „Îmi doresc să mă retrag”
Data publicării:
Bianca Drăgușanu este hotărâtă să se despartă din nou de Gabi Bădălău. Blondina a dezvăluit și motivele pentru care vrea să ia această decizie.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Recent, Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce Gabi Bădălău a fost surprins în compania  Andreei Diaconu, fosta candidată a postului de asistentă de la ”Acces Direct”. Astfel, blondina a ajuns la concluzia că bărbatul ar fi făcut asta doar pentru a o face geloasă pe ea, dar cu toate astea nu poate să treacă peste și cel mai bine ar fi să se retragă din peisaj.

Totodată, Bianca Drăgușanu a menționat că părinții lui Gabi Bădălău o resping în continuare, iar prin decizia de a se retrage o să le facă și acestora pe plac.

„Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta ...Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (...) Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de pe Antena Stars.

 

Mama lui Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu

 

Pe  lângă situațiile cu femeile care apar în preajma lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu se mai confruntă cu o problemă. Mai exact, mama lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe blondină că are probleme cu băutura și cu substanțele interzise.

„Mi se pare absurd să judeci un o prin prisma unei imagini. Nu ai cum să mă judeci ca și cum aș fi ceva rău pentru copilul tău. Din ce am înțeles, mama lui crede că eu beau, că mă droghez. (...) Nu vreau să mă dau vreo sfântă, dar dacă mama lui nu mă vrea ...În mod real, nu știu dacă problema este a părinților sau nu este a părinților”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Cu toate astea, Bianca Drăgușanu a precizat că îl iubește foarte mult pe Gabi Bădălău, deși el este vinovat pentru toate neplăcerile care apar în relația lor. Blondina a ținut să declare că îi va respecta și decizia de a nu mai vorbi despre familia lui la televizor.

 

„Eu am avut o discuție aprinsă cu el, acum două ore. El m-a rugat foarte tare să nu intru în direct, să nu vorbesc. Dar eu l-am rugat pe el altceva: ”Evită și tu lucrurile astea, că eu nu apar din cauza mea, eu apar din cauza ta, că te expui și tu”. Părinților lui nu le place faptul că sunt expuși de 2 ani numai în scandaluri și numai în procese. (...) E vina lui, manipulează, nu știe ce vrea. Eu îl iubesc foarte tare, dar din respect pentru familia lui, nu vreau să mai vorbesc niciodată despre el sau despre familia lui la televizor”, a adăugat blondina.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  gabi badalau  relatie 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel